Evenimentul ZileiActualitateRadu Mazăre a fost vizitat de jurnalistul Victor Ciutacu, în închisoare. Detalii incredibile. „Ai venit acum la Rahova când nu te-am chemat”

Radu Mazăre a fost vizitat de jurnalistul Victor Ciutacu, în închisoare. Detalii incredibile. „Ai venit acum la Rahova când nu te-am chemat”

Radu Mazăre a fost vizitat de jurnalistul Victor Ciutacu, în închisoare. Detalii incredibile. „Ai venit acum la Rahova când nu te-am chemat”
Fostul primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre a fost vizitat, joi, la Penitenciarul Rahova, de jurnalistul Victor Ciutacu. Jurnalistul a vorbit despre această vizită la România TV

„Pentru un om aflat în regim de detenție, arată bine. E normal, avea chiar un tonus de om optimist (….) Sunt trei în celulă. E în celulă cu un jurist și un om condamnat pentru o fraudă sau ceva. Mi-a spus că a conspectat cu juristul respectiv hotărârea de condamnare. Mănâncă de la magazinul pușcăriei, mi-a zis că nu ar putea spune dacă e scump sau nu, dar se descurcă cu banii (…) Are un psihic tare. Ori mimează bine, ori e chiar bine. Se uită la televizor, dar nu mai vrea să audă de politică (…) Mi-a spus că nu s-a întâlnit cu Dragnea, dar s-a întâlnit astăzi cu Blejnar. Noutatea e că Blejnar se duce să muncească, îi expiră carantina (…) A zis te-am invitat de o mie de ori în Madagascar, n-ai venit să mă vezi, ai venit acum la Rahova când nu te-am chemat” a spus Victor Ciutacu.

 

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, Radu Mazăre a mai fost vizitat , joi, şi de avocata sa Lizeta Haralambie care a dat detalii despre cum se simte fostul edil în închisoare.

 

„Se simte bine, face plimbare de la 10 la 12, în cerc, se învârte în curtea penitenciarului. Citește, scrie – s-a înscris la revista penitenciarului. Știu de plângerea de la CEDO, dar se va face după motivarea sentinței. Încă nu s-a motivat”, a declarat avocatul lui Radu Mazăre, Lizeta Haralambie, după ce a ieșit din penitenciarul Rahova, unde l-a vizitat pe fostul primar.

Fostul primar este actualmente încarcerat la Penitenciarul Rahova, în perioada de carantină de 21 de zile.

 


Accesează: