Evenimentul Zilei > Politica > Radu Mazăre dă o megalovitură din puşcărie! „Există și probe în această privință”
Radu Mazăre dă o megalovitură din puşcărie! „Există și probe în această privință”

Radu Mazăre dă o megalovitură din puşcărie! „Există și probe în această privință”

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, este acuzat de Vergil Chiţac, candidatul PNL la primăria aceluiaşi oraş, că orchestrează o campanie de denigrare la adresa lui.

În continuare redăm mesajul pe care Vergil Chiţac l-a postat pe pagina lui de Facebook:

„Mazăre intră în joc. Din surse foarte serioase, acest personaj sinistru a transmis un mesaj camarilei sale: «Blocați-l pe Chițac!»

Se pare că există și probe în această privință. Astfel că începe să aibă sens toată această campanie negativă care este îndreptată doar împotriva mea. Dreapta, stânga, jos Chițac!

«- Chițac e bătrân, are 57 ani!» Viitorul conducător al SUA și al lumii, oricare ar fi el dintre Trump și Biden, are peste 70 ani.

«- Chițac are pensie specială!» Câtă mizerie produsă în laboratoarele pesediste și propagată de unii candidați de dreapta… Eu am pensie de serviciu, nu specială. Pensie de Amiral al Armatei Române.

«- Chițac este omul nu știu cui!» Poezia asta o aud de 5 ani. Sunt omul familiei mele și al constănțenilor, ca să fie clar.

Pe mine nu m-a cumpărat nimeni niciodată și nici nu o va face. Mărturie stă toată activitatea mea de zeci de ani. E publică, transparentă și la dispoziția tuturor.

«- Chițac va da afară oamenii care lucrează în domeniul public!» Absolut fals și stânjenitor să veniți cu o asemenea enormitate.

«- Chițac e inflexibil și intransigent cu oamenii de afaceri!» Cu hoții, nu cu oamenii de afaceri.

Nu e vina mea că cei care lansează aceste tâmpenii nu fac diferența dintre cele două activități.

Dragii mei, adevărul este că lupta asta electorală se dă între mine și clanul Mazăre care a furat Constanța timp de 20 de ani și care acum a luat mai multe forme și mai multe culori.

Este momentul să salvăm Constanța și nu-l vom rata. Strângem rândurile și reușim. Aveți încredere!”

Foto: Vergil Chiţac

Radu Mazăre se află în prezent încarcerat în Penitenciarul Slobozia, la care a fost mutat în acest an de la Penitenciarul Rahova.

În 2019, Mazăre a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor fictive de terenuri de pe faleza din Constanţa.

Radu Mazăre a candidat şi a câştigat Primăria Constanţa din postura de independent în 2000.

Ulterior, el a mai bifat 4 mandate ca edil al oraşului Constanţa, fiind reales cu susținerea Partidului Social Democrat în 2004, 2008 și 2012.

În cel de-al patrulea mandat, el a fost cercetat într-un dosar de corupție şi a fost arestat preventiv.

Din această cauză a fost nevoit să demisioneze din funcția de primar. Ulterior, Mazăre a fost eliberat și pus sub control judiciar.

La sfârșitul anului 2017, Radu Mazăre a fugit în Madagascar, unde a cerut azil politic.

Autoritățile române au emis un mandat internaţional de căutare, iar la 8 mai 2019, Mazăre era reținut de autoritățile malgașe.

Acesta a fost extrădat 12 zile mai târziu şi apoi încarcerat la Penitenciarul Rahova.

sursa: facebook.com/chitac.vergil