Cei doi au mers pe litoral pentru a se relaxa, dar lucrurile au degenerat după  ce soțul Oanei Zăvoranu, Alex Ashraf, a fost scos din LOFT de bodyguarzi. În parcarea clubului de fițe au avut loc scene uluitoare.

Alex Ashraf a fost luat pe sus de bodyguarzii celebrului club, de la masă, însă fără să fie lovit ori jignit în vreun, scrie Cancan.

Ar fi fost implicat într-o scurtă altercație cu o femeie, iar situația era pe punctul de a se transforma într-un dezastru total. Prietenii săi au părăsit și ei clubul, însă de bună voie. După ce i s-a comunicat incidentul, Oana Zăvoranu a părăsit clubul în viteză pentru a fi alături de soțul ei. A încercat să-l potolească, însă fără prea mult succes.

După ce a văzut că Ashraf este destul de nervos, l-a lăsat în pace pentru câteva momente. Și prietenii lui au încercat să îl calmeze, dar Alex s-a aruncat pe ciment, în ciuda faptului că amicii l-au prins și au tras tare de el. În cele din urmă, după câteva zeci de minute și eforturi considerabile, Alex Ashraf s-a Calmat, iar el, Querida și prietenii acestora au plecat la hotelul unde erau cazați.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în 2017, iar nași le-au fost Silviu Prigoană și soția lui.

„Momentul adevărului …daaa…ăla adevăratul! Demon sau înger….? Zic, se poate și una, și alta? Pentru dvs, Dra Zăvoranu, ORICE E POSIBIL….puteți fi și unul și altul, pentru că va știm, EXCENTRICĂ , EXTRAVAGANTĂ, CONTROVERSATĂ ȘI IMPREVIZIBILĂ… ȘI NE BUCURĂM SĂ VĂ AVEM AICI…! Și nu știm niciodată cine sunteți în acel moment… Zic: Sărut mâna, părinte, pentru înțelegere! Numărătoarea inversă se apropie în câteva zile de final! Fiți printre primii care să aflați ce este de fapt! June 16… AMAZING ME!”, a scris, atunci, Oana Zăvoranu pe pagina ei de Facebook, scrie Cancan.