Evenimentul Zilei > Monden > Querida, umilită de soț. Circ de zile mari la „crema” litoralului. Scene uluitoare
Querida, umilită de soț. Circ de zile mari la „crema” litoralului. Scene uluitoare

Querida, umilită de soț. Circ de zile mari la „crema” litoralului. Scene uluitoare

Weekendul care tocmai s-a încheiat a fost unul extrem de tensionat pentru Oana Zăvoranu și soțul acesteia.

Cei doi au mers pe litoral pentru a se relaxa, dar lucrurile au degenerat după  ce soțul Oanei Zăvoranu, Alex Ashraf, a fost scos din LOFT de bodyguarzi. În parcarea clubului de fițe au avut loc scene uluitoare.

Alex Ashraf a fost luat pe sus de bodyguarzii celebrului club, de la masă, însă fără să fie lovit ori jignit în vreun, scrie Cancan.

Ar fi fost implicat într-o scurtă altercație cu o femeie, iar situația era pe punctul de a se transforma într-un dezastru total. Prietenii săi au părăsit și ei clubul, însă de bună voie. După ce i s-a comunicat incidentul, Oana Zăvoranu a părăsit clubul în viteză pentru a fi alături de soțul ei. A încercat să-l potolească, însă fără prea mult succes.

După ce a văzut că Ashraf este destul de nervos, l-a lăsat în pace pentru câteva momente. Și prietenii lui au încercat să îl calmeze, dar Alex s-a aruncat pe ciment, în ciuda faptului că amicii l-au prins și au tras tare de el. În cele din urmă, după câteva zeci de minute și eforturi considerabile, Alex Ashraf s-a Calmat, iar el, Querida și prietenii acestora au plecat la hotelul unde erau cazați.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în 2017, iar nași le-au fost Silviu Prigoană și soția lui.

„Momentul adevărului …daaa…ăla adevăratul! Demon sau înger….? Zic, se poate și una, și alta? Pentru dvs, Dra Zăvoranu, ORICE E POSIBIL….puteți fi și unul și altul, pentru că va știm, EXCENTRICĂ , EXTRAVAGANTĂ, CONTROVERSATĂ ȘI IMPREVIZIBILĂ… ȘI NE BUCURĂM SĂ VĂ AVEM AICI…! Și nu știm niciodată cine sunteți în acel moment… Zic: Sărut mâna, părinte, pentru înțelegere! Numărătoarea inversă se apropie în câteva zile de final! Fiți printre primii care să aflați ce este de fapt! June 16… AMAZING ME!”, a scris, atunci, Oana Zăvoranu pe pagina ei de Facebook, scrie Cancan.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: