Evenimentul Zilei > Politica > Purtătorul de cuvânt al PSD: Vizita lui Nuland are conotaţie pozitivă. Nu a reproşat ceva guvernului
Purtătorul de cuvânt al PSD: Vizita lui Nuland are conotaţie pozitivă. Nu a reproşat ceva guvernului

Purtătorul de cuvânt al PSD: Vizita lui Nuland are conotaţie pozitivă. Nu a reproşat ceva guvernului

Vizita asistentului secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland are "o conotaţie profund pozitivă", oficialul american neavând ceva de reproşat guvernului, a declarat, astăzi, purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan.

"Vizita asistentului secretarului de Stat al SUA, Victoria Nuland, are o conotaţie profund pozitivă pentru parteneriatul dintre România şi SUA şi a reprezentat un prilej de reiterare a sprijinului Statelor Unite pentru ţara noastră. De asemenea, Victoria Nuland a venit la Bucureşti pentru a transmite, din partea preşedintelui Barack Obama, un mesaj de felicitare a Executivului si cetăţenilor romani pentru împlinirea a 10 ani de la aderarea României la NATO şi nicidecum pentru a reproşa ceva Guvernului", a susţinut Ivan.
Ce a înțeles Ivan
Purtătorul de cuvânt al PSD a mai susţinut că mesajele lui Nuland referitoare la Republica Moldova sunt "un avertisment dat lui Traian Băsescu, care promovează un discurs lipsit de prudenţă în ceea ce priveşte unirea Republicii Moldova cu România si, deopotrivă, o confirmare privind corectitudinea discursului moderat şi constructiv, promovat de premierul Victor Ponta pe această temă". Vizita de două zile la Bucureşti a Victoriei Nuland se înscrie într-un turneu european care a început marţi în Olanda şi care a inclus Germania şi Lituania. De la Bucureşti, Nuland va pleca la Paris.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: