Evenimentul ZileiMondenPuma şi Messi, ciudata combinaţie apărută într-un oraş din Rusia. Acum o ştiu toţi. Video

Puma şi Messi, ciudata combinaţie apărută într-un oraş din Rusia. Acum o ştiu toţi. Video

Puma şi Messi, ciudata combinaţie apărută într-un oraş din Rusia. Acum o ştiu toţi. Video
Un cuplu din Rusia a devenit celebru pe YouTube şi reţelele de socializare datorită pumei pe care au adoptat-o de la o grădină zoologică şi pe care au numit-o Messi.

Puma şi Messi, ciudata combinaţie apărută într-un oraş din Rusia. Acum o ştiu toţi. Video. În prim-plan apar Aleksandr și Maria Dmitriev, un tânăr cuplu din oraşul Penza, Rusia. De trei ani, cei doi împart casa cu puma Messi, care are o poveste de viaţă foarte interesantă. Născută într-o grădină zoologică, ea a fost crescută ca o pisică de casă şi aşa se şi comportă. Cel puţin deocamdată…

Cuplul este conştient că felina îşi poate arăta oricând instinctul de prădătoare. În acest sens a luat măsuri şi a dus animalul la un dresor de câini. Surprinzător, dar Messi a reacţionat în ciuda celor mai optimiste aşteptări şi a învăţat rapid comenzile esenţiale. Mai trebuie spus că Aleksandr și Maria sunt psihologi şi au iubit întotdeauna pisicile. Cu toate acestea, nu au visat niciodată să-și împartă casa cu o pumă. Până ca Messi să intre în viaţa lor, ei aveau o pisicuţă rasa Sphynx, pe care o cheamă Kira.

Puma şi Messi, ciudata combinaţie apărută într-un oraş din Rusia

Totuşi, când au auzit că la grădina zoologică din Penza există un pui de pumă care are nevoie de îngrijiri medicale, nu au stat pe gânduri. Așa au decis să se implice şi să-i ofere o șansă. Messi avea şanse mari să moară dacă ei nu interveneau. Conducerea grădinii zoologice le-a vândut animalul, care odată adoptat, a fost pus pe picioare uşor, uşor.

Nu a durat mult până să-și dea seama că dacă doreau să-l păstreze felina, trebuiau să facă unele ajustări. Puma acționează ca o pisică mai mare, astfel că Aleksandr și Maria au transformat holul apartamentului într-un loc special adaptat nevoilor acesteia.

Ar fi interesant de aflat ce ar spune Messi dacă ar afla despre această poveste.

Astfel cu căptușit pereții cu panouri de bambus, care sunt mai potrivite pentru a rezista ghearelor ascuțite și care pot fi ușor înlocuiți. Au adus, de asemenea, un trunchi de copac mare pe care Messi să se caţere. Chiar şi aşa, locul preferat al felinei râmâne fereastra băii, de unde poate vedea pajiștile nesfârșite din jurul blocului.

Îl plimbă pe Messi în lesă

Datorită dresajului, Aleksandr și Maria Dmitriev îl pot plimba pe Messi în lesă. Experiența cuplului cu puma a fost „incredibil de pozitivă”, dar amândoi recunosc că viaţa cu o pisică mare are multe provocări. Ei nu pot pleca în vacanţe şi evită să-şi invite prietenii la ei. Nu se ştie ce reacţie poate avea felina cu nişte străini în jurul ei. Apoi este nevoie de carne crudă în dieta animalului, iar costaurile pot ajunge până la 600 de dolari pe lună.

Următorul obiectiv al lui Aleksandr și Maria a fost schimbarea apartamentului cu o casă mai mare, în care să-i poată oferi lui Messi spațiul de care are nevoie. Ulterior, i-au adus şi un coleg de joacă, adică un ghepard. Puma Messi a devenit o celebritate online pe rețelele de socializare, având 1,5 milioane de urmăritori pe Instagram şi 1,8 milioane de abonați pe YouTube, conform odditycentral.com.