Psihologul criminalist Tudorel Butoi, despre caracteristicile psihologice ale fraților Tate. De ce aleg tinerele să se expună

Psihologul criminalist Tudorel Butoi, despre caracteristicile psihologice ale fraților Tate. De ce aleg tinerele să se expunăFrații Tate. Sursa foto: Razvan Valcaneantu/ EEC

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a vorbit despre caracteristicile psihologice ale fraților Tate și despre implicațiile sociale pe care afacerea lor o are, punctând totodată care sunt riscurile pentru tinerele care au ales să se apropie de ei și să facă videochat.

Psihologul a evidențiat că frații Tate sunt niște nefericiți, având în vedere că ar fi putut să aibă alt demers prin poziția pe care o ocupau și, mai ales, aveau posibilitatea să își demonstreze valoarea și rolul în societate prin procedee care respectă legile societății și devin astfel plăcute și dorite.

Tudorel Butoi, despre soarta fraților Tate și a tinerelor fete

„Existența lor într-o societate concurențială, care le dă dreptul tinerilor, generațiilor lor, să pună în act din astea creații inteligente, propuneri de a concura pe o piață, de a te duce într-o zonă de siguranță financiară, de a putea să-ți demonstrezi valoarea, clasa, etc.

Pe procedee și realități li se spune licite sau dezirabile. Adică licite care respectă legile comunității și dezirabile care sunt plăcute de la plăcere în societate”, a spus psihologul.

Acesta a continuat și a explicat de ce anumite fete alegeau să facă videochat și să lucreze pentru frații Tate. Potrivit acestuia, le era stimulată independența de a crea filme și de a-și pune în evidență trăsăturile, însă, multe dintre acestea, proveneau dintr-un mediu nefavorabil, iar acest lucru ar putea reprezenta un motiv pentru care acceptau să fie maltratate.

„Dar unele din ele n-aveau creativitatea necesară și le certau fraţii Tate. Deci le cam certau, le cam sancționau, le cam spuneau să părăsească corabia. Şi unde să se ducă?

Acum intrăm într-o zonă dură, socială. Unde să se ducă, mă, când multe din ele n-au număr la poartă, n-au acoperiș deasupra capului, n-au profesie, n-au inserție socială și așa mai departe”, a spus psihologul Tudorel Butoi.

De ce se uită bărbații la videochat

Psihologul a explicat și de ce bărbații simt nevoia de a se uita la videochat, menționând că în cele mai multe cazuri, cei care fac asta pot avea blocaje emoționale.

Un bărbat vero, că ne ascultă oamenii, nu se uită mă  la naivitățile astea, la copilăriile astea, la videochat.

Ești bărbat, ai acostat fata care îți place, o inviți pe terasă, o inviți la un whiskey, la o cafea aromată și discuți cu ea problemele care sunt între voi doi pentru a putea să înaintezi pe o scară de afect, erotism, iubire, încredere, plăcere sexuală cât se poate, fără niciun fel de probleme, fără să mă scălămbâiesc, mă, sub reflectoare și să fac tot felul de nenorociri, de orgii”, a mai adăugat psihologul, potrivit antena3.ro.