Evenimentul Zilei > Politica > PSD-iștii din Timiș se ceartă între ei pentru Dragnea
PSD-iștii din Timiș se ceartă între ei pentru Dragnea

PSD-iștii din Timiș se ceartă între ei pentru Dragnea

PSD-iștii din Timiș ascut cuțitele. Secretarul executiv al PSD Timiș, Adrian Negoiță, l-a atacat (virtual) pe primarului din Jebel, Sabin Bociu, care lunidimineață, pe pagina sa de Facebook, i-a solicitat lui Liviu Dragnea să-și dea demisia din fruntea partidului și “a țării” după ce a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare.

“Sunt membru al Partidului Social-Democrat de 20 de ani, cred în valorile stângii, dar nu mă alătur grupului de sinucigași politici și dezavuez deciziile CExN! Trăiesc cu speranța că sunt mulți colegi ce gândesc la fel ca mine și că PSD va realiza că Liviu Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului și a țării, iar PSD, în plenitudinea sa, să se apropie din nou de idealurile românilor”, a scris Sabin Bociu, pe rețeaua de socializare. 
Negoiță a postat și el un mesaj pe pagina sa de Facebook, amintind un episod consumat în urmă cu doi ani, când Liviu Dragnea a vizitat județul Timiș. La momentul respectiv Bociu era  “disperat” să-l primească în comună pe liderul PSD. “31.05.2016 – Președintele PSD, Liviu Dragnea, vizitează comuna Jebel. Cu această ocazie primarul Sabin Bociu face următoarea declarație în fața cetățenilor din localitate: «Este o onoare pentru noi, pentru localitatea noastră, să avem alături o personalitate ca domnul Liviu Dragnea, care ne-a fost întotdeauna alături și fiți convinși că ne va fi alături și în continuare…», a spus primarul comunei Jebel, Sabin Bociu. În calitate de secretar executiv al PSD Timiș am o întrebare retorică: când a mințit dl. Bociu, când era disperat să îl primească pe Liviu Dragnea în comună sau mai nou când s-a trezit năpădit de principii și valori?”, a scris Adrian Negoiță, pe Fascebook.