Președintele interimar Viorica Dăncilă a convocat pentru vineri Comitetul Executiv, chiar înainte de congresul extraordinar care are loc sâmbătă.

Până acum, funcția de președinte executiv este vizată de Daniel Suciu, vicepremier și ministru al Dezvoltării, Daniel Florea, primarul Sectorului 5 și, probabil Paul Stănescu.

La funcția de secretar general aspiră președintele PSD Brașov Marius Dunca, Felix Stroe de la Constanța și fostul deținător al acestei funcții, Codrin Ștefănescu, revocat după condamnarea lui Liviu Dragnea.  

Pentru funcția de președinte, Viorica Dăncilă este singura candidată, deocamdată.

Fostul vicepreședinte al Parlamentului European, Ioan Mircea Pașcu spune că PSD mai are o șansă să se distrugă.

„Avertisment dur lansat de Codrin Ștefănescu, care, astăzi, a anunțat că intră în cursa pentru secretariatul general al PSD. Ștefănescu susține că a fost mazilit din funcție și că vrea să își reia activitatea, motiv pentru care a intrat în cursa din PSD.”

Paradoxal, asta e un semn bun pentru PSD.

Inseamnă ca mai are o șansa, dacă Stefanescu simte ca nu și-a dus pana la capăt misiunea de a distruge partidul și vrea sa revină s-o facă!

Sau poate o vrea sa revină ca sa organizeze “numărătoarea paralela”, care tinea exclusiv de el și nu a făcut-o, mai știi?

Dacă asemenea oameni, dați afara pentru “perfomanta” de a fi orchestrat cea mai usturătoare înfrângere electorala din istoria PSD, sunt realeși, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, înseamnă ca partidul nu a învățat nimic și își merita soarta!

Ce șansa mai au atunci membrii onesti, care au suferit efectele jocurilor de culise ale lui Dragnea și Stefanescu, dacă tot ăștia rămân la conducere?”, a scris Pașcu pe Facebook.