Darius Vâlcov a postat pe Facebook un mesaj incendiar:

„Vad ca se dezbate intens asa zisul protocol semnat de Procurorul General cel oripilat de existenta protocoalelor si domnul Hellvig, cel care “modernizeaza” Serviciul de Informatii…. Eu va propun sa nu mergeti dupa fenta! Ia sa vedeti ce mi-a lasat mie cineva pe prag…azi dimineata! BOMBAAA!!! 
P.S.: se poate ca si oamenii decenti din interiorul sistemului sa se fi saturat de aceste mizerii?! Multumesc, anonimule! 
P.S.2: ne-au luat de prosti! Au facut spectacol desecretizand protocolul din 2009 care era deja abrogat!”, scrie Darius Vâlcov pe Facebook.

Purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea, a reacționat, joi seară, la Antena 3, susținând că protocolul, care a fost inițiat în decembrie 2016, a fost denunțat la începutul anului 2017 și nu și-a făcut efectul. 

„Este vorba despre un protocol denunțat, care în acest moment nu mai există, fiind denunțat la începutul anului 2017. Acest protocol nu și-a făcut efectul nicio secundă. Noi am dat un comunicat public asupra acestui protocol”, a precizat Marincea, la Antena 3.