Evenimentul Zilei > Monden > Propunere ciudată pentru Kate Middleton. Bine că nu l-a auzit prințul William
Propunere ciudată pentru Kate Middleton. Bine că nu l-a auzit prințul William

Propunere ciudată pentru Kate Middleton. Bine că nu l-a auzit prințul William

Având în vedere statutul lor în Familia Regală a Marii Britanii, Prințul William și Kate Middleton sunt mereu în centrul atenției, astfel că fiecare vorbă a lor capătă multe sensuri la evenimentele la care participă.

Un exemplu în acest sens a fost dat recent de actorul american Rami Malek, adus în atenția publicului mai ales datorită rolului avut în filmul Bohemian Rhapsody. Acesta a povestit ce reacție a avut ducesa de Cambridge când i-a pus o întrebare care a incomodat-o vizibil.

Dialogul a fost înregistrat la decernarea premiilor BAFTA, unde a câștigat premiul pentru cel mai bun actor, datorită prestației din Bohemian Rhapsody. Cu acea ocazie, Rami Malek i-a cunoscut pe Kate Middleton și prințul William.

Încercând să întrețină atmosfera cu niște glume, actorul a reușit cumva s-o stânjenească pe ducesa de Cambridge. Jurnaliștii de la Daily Star au notat că la un moment dat, el a întrebat-o cum se descurca după venirea pe lume a celui de-al treilea copil, Louis.

Prinţul Louis Arthur Charles a fost  născut la 23 aprilie 2018 și este al cincilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii. Primul copil al cuplului a fost prinţul George, după care a urmat prinţesa Charlotte.

Rar a trăit Kate Middleton așa ceva

Prințul William și Kate Middleton

Astfel, într-o intervenție la Jimmy Kimmel Live!, Malek a dezvăluit că întrebările pe care le-a pus au cam blocat-o pe Kate Middleton. Starul din No Time To Die s-a referit la acest subiect când a vorbit despre întâlnirea cu Familia Regală și despre premiera noului film James Bond.

Practic, trecuse mai puțin de un an de când Kate îl născuse pe prințul Louis, iar actorul din Mr. Robot a vrut să vadă cum se descurca ducesa. „La un moment dat m-am uitat la prințesa Kate Middleton și am spus: «Trebuie să fie obositor.»

Iar ea a spus: «De ce?» «Tocmai ai avut un copil, nu-i așa?». Cred că a fost luată prin surprindere″, a rememorate actorul american în vârstă de 40 de ani.

Inițial, Kate a încercat să evite acea curiozitate întrebându-l pe Rami ce mai face, dar el a insistat. „«Nu, tu ce mai faci?» Și, în cel mai regal și elegant mod, mi-a aruncat o privire.

Prințul William și Kate Middleton sunt riguroși

Dar vă puteți da seama. Imaginează-ți, ești îmbrăcat la patru ace, trebuie să vorbești cu toți acei actori…″, a mai spus Malek.

Ulterior, Jimmy Kimmel, gazda talk-show-ului difuzat pe ABC, a adăugat că cei din Familia Regală trebuie să fie atenți la ceea ce spun. „Sunt foarte atenți. Dar a fost atât de mișto. Cred că am prins-o cu garda jos pentru o secundă.

Și, știi, a avut acea privire de… – în cel mai elegant, profesionist, în cel mai profesionist mod regal – «Da, este greu să ai un copil»″, a mai precizat Rami.

Rami Malek

Discuția cu ducesa nu s-a oprit aici. Malek a mers mai departe și s-a oferit chiar să joace rolul de babysitter (n.r. – persoană plătită pentru a îngriji un copil).

„Cel mai amuzant lucru despre asta a fost că am spus: «Dacă vreodată ai nevoie de o zi liberă, de ceva timp liber, eu sunt în spatele tău.»

Ea a spus: «Ce vrei să spui?» Eu am spus: «Pot să am grijă de copii. Voi ieșiți în oraș, distrați-vă»″, a declarat actorul. Conform dailystar.co.uk, propunerea lui a fost refuzată elegant de prințul William și Kate Middleton.