În timpul turului din Irlanda, Kate și William au decis să împărtășească cu urmăritorii câteva din clipele minunate pe care le-au petrecut. Ducele și ducesa de Cambridge au postat pe contul de Instagram o fotografie în care sunt îmbrăcați cu aceeași geacă și stau unul în brațele celuilalt.

Fotografia cu pricina a fost făcută de pe Howth Cliff Walk, în peninsula Howth de lângă Dublin și a strâns o mulțime de comentarii pozitive din partea susținătorilor cuplului regal, care s-au arătat de-a dreptul încântați de ipostaza în care s-au lăsat fotografiați cei doi.

Imaginea cu pricina a fost postată alături de un colaj de scrisori pe care cuplul l-a primit de la tinerii lor fani din Irlanda.

Mesajul care a însoțit fotografiile pe rețelele de socializare a fost scris atât în limba irlandeză cât și în engleză, în onoarea culturii irlandeze.

„Mulțumim tuturor oamenilor minunați pe care i-am întâlnit în Irlanda!”, a scris cuplul regal.

Kate și William au fost surprinși și cu spatele la ocean, de la depărtare, iar cel care a fotografiat momentul a fost un fotograf regal. Fotografia nu a apărut, însă, pe contul social al cuplului.

Ducele și ducesa de Cambridge s-au aflat în Irlanda întreaga săptămână, oprindu-se la Dublin, County Meath, County Kildare și Galway , iar în fiecare loc au fost întâmpinați cu emoție de oamenii care așteptau cu nerăbdare să îi întâlnească, informează The Sun.