Evenimentul Zilei > Actualitate > Regizorul „Bohemian Rhapsody” a bătut palma cu familia lui Michael Jackson
Regizorul „Bohemian Rhapsody” a bătut palma cu familia lui Michael Jackson

Regizorul „Bohemian Rhapsody” a bătut palma cu familia lui Michael Jackson

Un film artistic care va aborda viața tumultoasă a lui Michael Jackson, plină de succese dar și de controverse, va fi lansat în 2020. 

Drepturile pentru realizarea filmului despre Michael Jackson au fost obținute de Graham King, producătorul peliculei „Bohemian Rhapsody”, care s-a dovedit a fi un uriaș succes. Astfel, primul film autorizat de familia lui Michael Jackson, care va prezenta biografia artistului, va avea premiera la 11 ani de la decesul cântărețului.

Succes de răsunet pentru Graham King

Graham King a primit acordul pentru a folosi biografia lui Michael Jackson și piesele artistului, iar din distribuție, până acum este cunoscut doar Ephraim Sykes. Pelicula lui Graham King – „Bohemian Rhapsody” din 2018 a avut încasări de 903 milioane de dolari anul trecut și i-a adus premiul Oscar lui Rami Malek, pentru interpretarea rolului lui Feddy Mercury.

Michael Jackson s-a stins la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicații grave cu propofol, un anestezic pe care artistul îl folosea în mod constant, ca somnifer. Medicul său a fost declarat vinovat de omucidere involuntară și a fost condamnat la 4 ani de închisoare. El a fost eliberat în 2013, după aproape doi ani.