Într-un interviu acordat recent, cea care i-a făcut celebri pe Viorel şi Vulpiţa spunea că n-ar spune nu unei intrări în politică, dar numai dacă ar veni oameni noi la putere. Acum, Mirela Vaida se pare că şi-a mai definit puţin aspiraţiile şi este tentată din ce în ce mai mult de un post în administraţia locală.

Mai exact, la primăria comunei vasluiene Blăgeşti, de unde provin Vulpiţa şi Viorel (Veronica şi Viorel Stegaru, numele reale), soţ şi soţie încă…Desigur, tonul folosit a fost unul glumeţ, dar ştiţi cum se spune: orice glumă are un mic sau un mare adevăr…

Totul a pornit de la declararea intenţiilor lui Viorel, care se pare că este un mare strateg politic din moment ce vrea să-şi transforme popularitatea în voturi.

Soţul Vulpiţei vrea nici mai mult nici mai puţin decât să devină primarul comunei Blăgeşti, chiar dacă asta ar însemna să lase în urmă emisiunea Acces direct. Cumva, dorinţa bărbatului poate fi pusă şi pe seama faptului că Vulpița a avut un succes răsunător în muzică, iar Viorel vrea să contrabalanseze…

Şi cum ar putea face asta mai bine decât cu o funcţie importantă, precum cea de primar al unei comune. Acum, rămâne de văzut ce părere vor avea şi consătenii…Soțul Vulpiței consideră că primarii din comuna lor din Vaslui nu au făcut nimic de-a lungul timpului, dar el poate schimba radica lucrurile.

Măreţul plan al lui Viorel Stegaru a fost lăudat de Mirela Vaida, care i-a spus în cadrul emisiunii Acces direct că și-ar dori să ocupe și ea un post în primărie: „Foarte bine, Viorele! Dacă tu te faci primar la Blăgesti, pe mine vreau să mă pui șefă la Serviciul de Asistență Socială.

Ba chiar fac și emisiuni din Primărie. De acolo, de acasă de la Veronica, unde păștea ea capra.”

Altfel, amintim că în acest weekend, Vulpița și Viorel fost pentru prima dată în viaţa lor într-o excursie la mare. Cei doi au lăsat deoparte problemele de cuplu şi au fost entuziasmați și fericiți când au sosit pe litoralul Mării Negre.

Drept răsplată pentru colaborarea care a doborât recordurile de rating, echipa emisiunii Acces Direct le-a organizat chiar și o cină romantică la malul mării.