Evenimentul Zilei > EVZ Special > Proiect INEDIT în Orășelul Copiilor! Noua INSTALAȚIE e dedicată și PĂRINȚILOR
Proiect INEDIT în Orășelul Copiilor! Noua INSTALAȚIE e dedicată și PĂRINȚILOR

Proiect INEDIT în Orășelul Copiilor! Noua INSTALAȚIE e dedicată și PĂRINȚILOR

Sectorul 4 va avea cea mai mare tiroliană din capitală! Parcul “Orășelul Copiilor” se înnoiește cu unele dintre cele mai atractive jucării întâlnite și în marile parcuri de distracții din lume

Cea mai mare tiroliană din București va fi amplasată în Parcul “Orășelul Copiilor” din sectorul 4 și va avea o lungime de peste 300 de metri. Unicată în România, tiroliana va avea două posturi de plecare simultan. Mai exact, amatorii de sporturi extreme nu vor pierde timpul stând la rând, ci vor avea posibilitatea să parcurgă de cât mai multe ori distanța dintre cele două platforme. Iubitorii de adrenalină vor avea parte de o experiență de neuitat, susțin constructorii.

,,Zboară” cu 65 km pe oră

Asta întrucât, plecarea se va face de la o înălțime de 12 metri iar viteza de coborâre va ajunge la 65 de km pe oră. Cei care doresc să-și petreacă astfel timpul liber la înălțime ( persoane între 14 și 65 de ani, fără probleme majore de sănătate) o pot face  începând cu luna iunie a acestui an, zilnic între orele 12.00 – 21.00, în condiții de maximă siguranță

Punctele de plecare și de sosire vor avea personal calificat care va oferi suport celor interesați iar echipamentele de protecție respectă cele mai înalte stardarde europene de fabricație și folosire.

Tiroliana nu va fi singurul punct de atracției din parc. Cea mai nouă roată panoramică din România, animată de 25 de mii de beculețe îi așteaptă, începând de săptămâna viitoare pe bucureștenii care vor să vadă orașul de la o înălțime de peste 30 de metri.

Labirintul oglinzilor

Totodată, Orășelul Copiilor se va înnoi și cu alte aparate de joacă de care cei mici să se poată bucura alături de părinți, printre care un labirint al oglinzilor și două roller coastere de ultimă generație, dintre care unul pe apă, ce vor fi  pregătite  pentru  cei  mai curajoși vizitatori.

 

Publicat in categoriile: EVZ Special
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: