Program amplu dedicat siguranței rutiere: 100 de training-uri gratuite pentru 100 de ani BMW

Program amplu dedicat siguranței rutiere: 100 de training-uri gratuite pentru 100 de ani BMW

BMW Motorrad va fi o prezenţă importantă la Salonul de Motociclete, Accesorii şi Echipamente, Bucureşti 2016 care are loc în acest weekend la Romexpo, şi foloseşte evenimentul pentru a lansa şi continua o serie de programe naţionale importante.

„Salonul este un eveniment importantă în calendarul BMW Motorrad şi suntem prezenţi cu multe noutăţi importante. Sunt foarte încântat că şi în acest an continuăm în forţă programul de cursuri de pilotaj defensiv pentru clienţi şi nu numai, un program pe care îl considerăm esenţial în strategia noastră de acţiuni pentru siguranţa rutieră. Al doilea volum al ghidului Carpathian 2 Wheels debutează tot la noi în stand. Este un proiect editorial în care suntem partener principal şi ne mândrim că se bucură de un succes internaţional important şi atrage rideri de peste tot din Europa în România. Prezenţa puternică a mărcii în România este reflectată şi de parcul nostru de teste din acest an, de 35 de motociclete, pe care îl prezentăm clienţilor printr-un site dedicat”, explică Ionuţ Bâtu, BMW Motorrad Manager pentru România şi Bulgaria.

BMW Motorrad România continuă, în parteneriat cu şcoala moto RideX, programul de cursuri de pilotaj defensiv şi siguranţă rutieră iniţiat anul trecut. Pentru a marca centenarul BMW, vor fi oferite 100 de de cursuri gratuite în cadrul SMAEB, pentru al doilea an consecutiv. Ce interesaţi se pot înscrie se pot înscrie direct în standul BMW Motorrad, în zona RideX special amenajată. Programul a debutat în 2015 şi s-a bucurat de un succes important din partea publicului, cu peste 400 de participanţi.

În prezent, în România sunt două şcoli cu instructori acreditaţi BMW Motorrad care oferă programe şi cursuri de pilotaj – RideX şi Rider Academy, ambele fiind prezente în cadrul SMAEB, alături de standul BMW Motorrad.

Ne puteți urmări și pe Google News

În cadrul salonului va fi prezentat al doilea volum al ghidului Carpathian 2 Wheels – „Touring in Romania”. Dacă prima parte a fost lansată în 2015 şi a fost dedicată traseelor off-road, „Touring in Romania” prezintă circuite de şosea care acoperă toată România. Primul volum a fost primit foarte bine, inclusiv în afara ţării, atrăgând motociclişti din Europa în ture prin România. BMW Motorrad este partenerul principal al proiectului care, de altfel, este ilustrat cu motociclete BMW. Ghidul Carpathian 2 Wheels – „Touring in Romania” va fi prezentat şi poate fi achiziţionat la SMAEB, în cadrul standului BMW.

BMW Motorrad România a pregătit în acest an o flotă de test record, de 35 de motociclete. Acestea sunt disponibile la cei trei dealer autorizaţi ai mărcii, Automobile Bavaria Otopeni, Grup West Premium Oradea şi APAN Motors Iaşi. Clienţii interesaţi se pot programa pentru test ride pe un site dedicat – www.ro.motobmw.net şi tot acolo se pot înscrie pentru a câştiga una din trei căşti BMW Motorrad.

BMW Motorrad România va fi prezent în cadrul SMAEB cu 16 motociclete, din care două vor fi maxi scutere. Vor fi expuse noile BMW F 700 GS, F 800 GS, C 650 Sport si C 650 GT. Va exista o zonă de echipament şi accesorii BMW Motorrad, precum şi un spaţiu de joacă pentru copii, cu mini motociclete BMW.