Evenimentul ZileiVremeaNinsoare în București și un nou val de frig peste România

Ninsoare în București și un nou val de frig peste România

Ninsoare în București și un nou val de frig peste România
ANM a transmis că de miercuri, ora 18:00, până vineri, ora 08:00, vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării. În București se anunță ninsoare.

Prognoza meteo. În intervalul menționat vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării, în extindere dinspre sud-vest. Local, îndeosebi în regiunile sudice, cantitățile de apă vor fi de 10 – 15 l/mp și izolat de 20 l/mp.

Prognoza meteo. La munte și în Moldova vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă

În celelalte regiuni, pe parcursul nopții de miercuri spre joi (6/7 decembrie) vor predomina ploile, apoi vor fi precipitații mixte. Izolat se va depune polei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vântul va avea intensificări temporare în Muntenia și Dobrogea, cu viteze în general de 40…45 km/h, mai notează meteorologii.

Sud-estul țării va fi din nou afectat de ninsori.

ANM, prognoza meteo

Cum va fi vremea în București

În Capitală, de miercuri seară și până joi dimineață cerul va avea înnorări și vor fi precipitații sub formă de ploaie. Din a doua parte a nopții ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare, spune ANM în prognoza specială pentru București.

Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare (rafale de 35…45 km/h). Temperatura minimă va fi de 0 – 1 grad.

De joi dimineață și până vineri dimineață, valorile termice vor scădea. Temperatura maximă va fi de 1 – 2 grade, iar cea minimă de -2 – 0 grade.

Cerul va fi noros și temporar vor fi precipitații mixte, apoi seara și noaptea vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo. Meteorologii ANM anunță ploi, lapoviță și ninsori în Capitală

Spre deosebire de ce s-a întâmplat în episodul anterior de vreme rea, intensificările de vânt nu vor mai fi la același nive.”

„De data aceasta, se pare că poziționarea acestui ciclon este mai joasă, ceea ce înseamnă o influență cu precipitații solide mai ales în zona Dobrogei continentale și a părții de est a Munteniei – Brăila, partea estică a județelor Ialomița și Călărași”, a explicat Gabriela Băncilă, director ANM.

La începutul săptămânii viitoare, vremea se va încălzi din nou, iar temperaturile maxime vor ajunge la 12-13 grade, poate chiar 15 grade la mijlocul zilei, cu temperaturi preponderent pozitive în cursul nopții.


Accesează: