Prognoza meteo 2 decembrie. Se întorc ninsorile

Prognoza meteo 2 decembrie. Se întorc ninsorile Prognoza meteo. Sursa foto: arhiva EVZ

Vremea se menține mai caldă față de zilele precedent, însă ninsorile se vor întoarce. Potrivit meteorologilor, cerul va fi variabil, prezentând înnorări în anumite regiuni.

Prognoza meteo 2 decembrie. În următoarele ore vântul va sufla slab și moderat, având intensificări în zonele montane. Meteorologii anunță ploi regiunile nordice, în prima parte a nopții.

Prognoza meteo 2 decembrie

În cursul zilei de mâine valorile termice se vor situa între 8 și 10 °C. Conform meteorologilor, acestea se vor situa  peste mediile multianuale,  specifice începutului lunii decembrie.

Ne puteți urmări și pe Google News

În zona de nord, cerul va fi mai mult noros şi nu vor lipsi precipitațiile pe arii extinse. Prognoza meteo pentru 2 decembrie arată că acestea sunt anunțate și în vestul, centrul şi nordul ţării. În zona de nord a Moldovei, precum și în  sudul Dobrogei, valorile termice se situează întte -3 și 12 grade Celsius.

Pe parcursul nopții de sâmbătă spre duminică, cerul va fi înnorat mai  ales în jumătatea vesticã a țării.

Ninsori la munte

La începutul weekendului, vremea se menține stabilă la munte. În a doua parte a zilei de sâmbătă, vântul va sufla cu putere, ajungând până la 90 de km în rafale. De asemenea, meteorologii anunță ninsori la altitudini mari.

În a doua parte a weekendului, cerul va fi  înnorat temporar. Meterologii anunță ploi în zona de nord-vest, în centru, dar dealurile subcarpatice ale Olteniei şi Munteniei şi predominant ninsori la munte.La munte, mercurul nu va urca în termometre mai sus de 9 grade Celsius.

Prognoza meteo 2 decembrie

Vremea. Sursa foto: Arhiva EVZ

Prognoza meteo 2 decembrie. Vreme caldă în București

În Capitală temperaturile se vor menține peste medie.  Conform meteorologilor,vremea va fi mult mai caldã decât în mod obişnuit pentru această perioadă a anului. Prognoza meteo ANM pentru 2 decembrie arată că în București, vântul va sufla slab şi moderat. Pe parcursul dimineții, mercurul nu va urca în termometre mai sus de 9 grade Celsius. În a doua parte a zilei, valorile termice ajung la 18 grade Celsius.

În a doua parte a weekendului, vremea se răcește în Capitală. Astfel, maximele nu vor depăși 6 grade Celsius