Evenimentul Zilei > Vremea > Prognoza meteo, 24 ianuarie. Ce surprize ne aduce vremea la final de săptămână
Prognoza meteo, 24 ianuarie. Ce surprize ne aduce vremea la final de săptămână

Prognoza meteo, 24 ianuarie. Ce surprize ne aduce vremea la final de săptămână

Prognoza meteo 24 ianuarie. Meteorologii de la ANM au emis prognoza pentru duminică, 24 ianuarie. Potrivit acestora, vremea va fi extrem de caldă.

Prognoza meteo 24 ianuarie. Potrivit meteorologilor de la ANM, duminică, 24 ianuarie, vremea va fi destul de caldă. Temperaturile vor atinge valori cu mult peste cele normale pentru această perioadă.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade, iar cele minime se vor situa între -5  şi 8 grade.

Cele mai crescute temperaturi se vor înregistra în vestul și sudul țării, dar și pe litoral.

În Muntenia sunt așteptate maxime de până la 15 grade Celsius, în Dobrogea și în Banat, temperaturile vor urca până la 14 grade.

În Oltenia, mercurul din termometre va urca până la 15 grade, iar în Crișana se vor înregistra până la 12 grade Celsius. Temperaturile minime nu vor coborî sub 0 grade.

În Moldova, în Transilvania și în Maramureș, valorile maxime vor atinge maxim 11 grade. Temperaturi negative se vor înregistra în zona Moldovei, acolo unde mercurul din termometre va coborî până la valoarea de -3 grade. Destul de frig va fi și în Transilvania, unde sunt anunțate minime de până la -5 grade Celsius.

Prognoza meteo 24 ianuarie: Cum va fi vremea în București

În București, vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la aceasta perioadă a anului. Temperatura maxima va fi de 12-13 grade, iar cea minimă de 3-5 grade.

Pe litoral, sunt șanse mari să apară precipitații, mai ales dimineața și în cursul după-amiezii. Temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius, iar cea minimă va ajunge la patru grade.

Prognoza pentru următoarele patru săptămâni. Vremea, total imprevizibilă

Meteorologii de la ANM au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Potrivit acestora, în prima săptămâna vremea va fi destul de caldă pentru această perioadă a anului. Ulterior, temperaturile vor scădea și vor atinge valori apropiate celor specifice ultimii luni de iarnă.

Prognoza meteo în România, săptămâna 25.01.2021 – 01.02.2021

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales, în zonele montane.

Prognoza meteo în România, săptămâna 01.02.2021 – 08.02.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Prognoza meteo în România, săptămâna 08.02.2021 – 15.02.2021

Temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai coborâte în regiunile nordice.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo în România, săptămâna 25 ianuarie – 22 februarie 2021, 15.02.2021 – 22.02.2021

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.