Evenimentul Zilei > Actualitate > S-a aflat! Ce a pus, de fapt, Anamaria Prodan în pachetele pe care le-a împărțit la pomana mamei sale
S-a aflat! Ce a pus, de fapt, Anamaria Prodan în pachetele pe care le-a împărțit la pomana mamei sale

S-a aflat! Ce a pus, de fapt, Anamaria Prodan în pachetele pe care le-a împărțit la pomana mamei sale

Anamaria Prodan a făcut pomana pentru mama ei, iar o persoană care a participat la parastas a dezvăluit ce a pus fiica regretatei Ionela Prodan în pungile pe care le-a dat de pomană.

O cititoare a publicației Cancan, a dezvăluit ce se afla în pachetele pe care Anamaria Prodan le-a împărțit la pomană. De asemenea, Aura, care spune că a participat la eveniment susține că Anamaria Prodan nu ar fi leșinat, iar emoțiile nu au cuprins-o atât de mult, încât lacrimile să-i curgă șiroaie

Cititoarea a susținut că au fost vreo 60-65 de pachete, și în fiecare pachet s-a aflat câte un borcan de zacuscă, o napolitană de post, o cutie de pate, un pachet de sticks-uri, o cutie cu bere, un păhărel de iaurt, un corn, o cutie cu icre și un grapfruit.

„Nu că a dorit Anamaria să fie prezenți cei care au iubit-o pe mama ei –  oricum au fost vreo 10-12 persoane apropiate (soțul, una dintre fiice cu soțul, Elena Merișoreanu, o tânără, un tânăr, o doamnă mai în vârstă și cam atât). Nu a leșinat nicicum, doar dacă a vărsat o lacrimă, două pe sub ochelari.

Nu au fost împărțite la cimitir 200 de pachete, abia vreo 60-65 maximum. Nu au fost în pachete toate produsele înșirate de prietena Elena Merișoreanu, ci: un borcan cu zacuscă de vinete, o napolitană de post, o cutie de pate porc, un pachet cu sticks-uri, o cutie cu bere, un păhărel iaurt cu fructe, un mic corn, o cutie icre și un grapfruit mare. Tot ce v-am spus, am văzut cu ochii proprii”, a povestit Aura, o cititoare fidelă CANCAN.ro, care susține că a fost la pomană.

Reamintim că Ionela Prodan a încetat din viață pe 16 aprilie în Spitalul Elias din București, unde era internată de mai multe săptămâni. Regretata cântăreață de muzică populară avea 70 de ani.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: