Evenimentul Zilei > Monden > Problemele nu se mai termină pentru Viorel Lis. A ajuns din nou la spital. Este a treia internare în ultimele luni
Problemele nu se mai termină pentru Viorel Lis. A ajuns din nou la spital. Este a treia internare în ultimele luni

Problemele nu se mai termină pentru Viorel Lis. A ajuns din nou la spital. Este a treia internare în ultimele luni

Viorel Lis a ajuns din nopu la spital după ce s-a infectat cu bacterie. În ultima vreme fostul primar al Capitalei s-a luptat cu mai multe afecțiuni, iar în luna martie a suferit și o criză cardiacă gravă.

Viorel Lis a ajuns din nou la spital, după ce în ultima vreme s-a confruntat cu multiple probleme de sănătate. A fost diagnosticat cu o semipareză la picioare, a suferit un preinfarct și a fost operat, iar acum a ajuns din nou pe mâna medicilor după ce sa infectat cu o bacterie.

Fostul primar Capitalei are nevoie de mai multe analize pentru a primi un tratament adecvat, astfel că a fost internat pentru o zi, ca să facă investigațiile medicale.

„Sunt la o clinică. În ultimul timp, Viorel a avut tot felul de simptome. Azi are o internare de o zi. A luat o bacterie, dar nu știu de unde. El în ultimul timp a tot fost prin clinici, cu piciorul… Trebuie să descoperim ce e cu această bacterie. Trebuie să facă o colonoscopie. Îi e frică, dar trebuie să o facă“, a declarat Oana Lis la emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

A apelat la psihologie

Soția lui Viorel Lis spune că ultima perioadă a fost grea atât pentru ea, cât și pentru solul ei, dar că a ajutat-o faptul că este psiholog și a știut să gestioneze situația.

„Primul meu pacient sunt eu și am fost eu. Pe mine psihologia m-a ajutat. Știți câte traume am avut din copilărie, tot felul de stări, cu atacuri de panică. Psihologia a schimbat felul în care percep viața. Eu cu Viorel facem meditație dacă îți vine să crezi. Îl ajută. Eu îl susțin așa cum pot“, a adăugat Oana Lis.

Internări repetate

În ultimele luni, Viorel Lis a fost internat de mai multe ori în spital. Mai întâi el s-a îmbolnăvit de coronavirus. Apoi, a suferit arsuri destul de grave la membre, după ce a vrut să se încălzească cu un radiator și a adormit cu picioarele pe el.

În luna martie, a suferit un preinfarct, și a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca. A intrat direct în sala de operație unde medicii i-au montat un stent.