Evenimentul Zilei > Actualitate > Probleme pentru autointitulatul rege al romilor. A fost internat de urgență
Probleme pentru autointitulatul rege al romilor. A fost internat de urgență

Probleme pentru autointitulatul rege al romilor. A fost internat de urgență

Necazuri de sănătate pentru Dorin Cioabă, care ar fi ajuns la Spitalul din Sibiu.

Probleme de sănătate pentru Dorin Cioabă, autointitulatul rege al romilor. El a fost internat, joi, la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu și este suspectat că s-a infectat cu coronavirus, conform celor de la oradesibiu.ro.

Dorin Cioabă a decis să facă testul după ce a participat alături de mai multe persoane la o judecată țigănească în județul Argeș, iar trei dintre acestea s-au simțit rău în ultimele zile. Însă, soția liderului neagă faptul că acesta s-ar fi internat în spital. „Nu este internat. Se simte foarte bine. Și-a făcut un test. Atât”, a spus femeia pentru sursa citată.

Declarația ei este contrazisă de un vecin al lui Dorin Cioabă, care a confirmat informația legată de internare. „Este internat Dorin Cioabă și încă trei persoane cu care a fost acolo la Pitești, la o judecată țigănească. Am înțeles că a avut un test pozitiv și mai face unul, ca să fie sigur. Aici n-a venit nimeni să ne întrebe nimic. Nu știm dacă e coronavirus aici în cartier. Dacă e, e rău de noi, că pe țigani nu îi bagă nimeni în semă.”

În primăvară, la sfârșitul lunii martie, Dorin Cioabă a avut necazuri în familie din cauza coronaviruslui. Unchiul său, Gogu Mihuțescu, a decedat din cauza problemelor de sănătate provocate de virus.

Mai mult, și soția acestuia s-a stins din viață la câteva ore distanță după decesul bărbatului. Dorin Cioabă povestise la vremea respectivă că unchiul și mătușa sa fuseseră plecați în vacanță, în Turcia, și se simțiseră rău după ce reveniseră în România.

Tot atunci, autoritățile au verificat situația existentă la Turnișor, locul de unde era unchiul lui Dorin Cioabă. „Pe această cale reamintim cetățenilor județului Sibiu să evite deplasările care nu sunt de strictă necesitate și să respecte toate măsurile impuse de Ordonanțele Militare în vigoare”, se arăta într-un comunicat emis de Prefectura județului Sibiu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: