Evenimentul Zilei > Monden > Problemă mare pentru Gabi Bădălău: Bianca nu este pe placul tatălui său
Problemă mare pentru Gabi Bădălău: Bianca nu este pe placul tatălui său

Problemă mare pentru Gabi Bădălău: Bianca nu este pe placul tatălui său

Gabi Bădălău, pe lângă divorțul de Claudia Pătrășcanu, mai are o altă problemă mare: tatăl său nu pare să o „înghită” prea bine pe Bianca.

Se zvonește că Niculae Bădălău, fost politician, ar fi împotriva relație dintre fiul său Gabi și Bianca Drăgușanu.

El ar fi fost deja avertizat de prietenii apropiați că blondina nu este „ce trebuie” pentru băiatul său.

Nemulțumirile fostului politician apar în contextul în care Gabi ar fi început deja o relație cu vedeta, deși divorțul de Claudia Pătrășcanu nu este încă finalizat.

Mai mult decât atât, ceea ce trebuia să fie un divorț pașnic s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru ambele părți.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu se mai înțeleg deloc. Aceștia nu au putut discuta pe un ton normal nici măcar în sala de judecată.

Gabi Bădălău a început deja o relație cu Bianca Drăgușanu

În plin divorț cu Claudia Pătrășcanu, Gabi a intrat într-o relație cu Bianca Drăgușanu, vedeta Capitalei. Acest lucru l-ar fi deranjat enorm pe Niculae Bădălău.

Din primele informații reiese că tatăl lui Gabi i-a transmis deja părerea pe care o are în legătură cu Bianca.

Câțiva prieteni de-ai afaceristului au făcut declarații în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

„Niculaie nu este de acord cu escapadele fiului său, motivul fiind că îi afectează imaginea de om influent pe care o are în societate”, au spus aceștia, conform Cancan.

Ce s-a întâmplat în sala de judecată la ultimul termen al divorțului?

Afaceristul Gabi Bădălău s-a întâlnit joi cu Claudia Pătrășcanu chiar în sala de judecată.

Se pare că procesul va mai dura ceva vreme, întrucât magistrații au decis să amâne din nou decizia finală.

El a fost nevoit să se testeze pentru consumul de droguri la insistențele soție sale. Deși instanța a respins cererea acesteia pentru testare, afaceristul tot s-a testat pentru a demonstra că nu este adevărat ce s-a spus despre el.

„Soția mea a cerut acest test în instanță. Instanța l-a respins, după care a făcut acuzații publice cum că eu m-aș ocupa cu așa ceva.

Având în vedere că sunt transparent și nu ascund nimic, am făcut testul ăsta pentru mine, pentru familia mea și pentru copiii mei. Neavând nimic de ascuns am venit și mi-am făcut testul la o clinică privată, cât și la INML, cel mai complex test toxicologic”, a declarat Gabi Bădălău.