Evenimentul Zilei > Social > Pro TV a trimis-o acasă pe Adela Popescu! Cove a reacţionat imediat. Culisele mutării
Pro TV a trimis-o acasă pe Adela Popescu! Cove a reacţionat imediat. Culisele mutării

Pro TV a trimis-o acasă pe Adela Popescu! Cove a reacţionat imediat. Culisele mutării

Pandemia generată de coronavirus i-a făcut pe mai-marii de la Pro Tv să regândească puţin desfăşurarea emisiunii „Vorbește lumea”.

Astfel, din cauza faptului că Adela Popescu are doi copii acasă, producătorii emisiunii au decis ca prezentatoarea să fie prezentă în fața micului ecran prin intermediul mediului virtual și nu din platou.

Vedeta Pro Tv este singură și se descurcă așa cum poate pentru că Radu Vîlcan se află la filmările pentru Insula Iubirii; în plus, nici invitații nu mai vin în platou, ci intră în direct prin Skype.

Aceeşi măsură va fi luată şi în cazul Vivianei Sposub, care va putea fi urmărită în aceeași manieră conform cancan.ro.

„Când toată lumea găsește soluții de a ne muta în online, așa am făcut și noi..astfel încât să pot transmite din dormitor!

Mai avem unele momente de întreruperi când cei mici au nevoie de mine, dar sunt sigură că telespectatorii sunt înțelegători”, a declarat Adela Popescu despre ultimele schimbări de la Pro Tv.

La rândul său, Cove a reacţionat după ce Adelei i-a transmis că este mai bine să rămână acasă: „Este o perioadă în care ne reinventăm, în care descoperim noi posibilități de a comunica și a face lucruri împreună… dar la distanță!

Îmi lipsește Adela, evident, și mi-ar fi plăcut să putem fi amândoi în studio, dar mă bucur că am găsit această variantă și că putem fi alături de telespectatori, zi de zi.”