Evenimentul Zilei > Monden > Pro TV a ales prezentatorul pentru cel mai spectaculos show TV al momentului: Masked Singer România!
Pro TV a ales prezentatorul pentru cel mai spectaculos show TV al momentului: Masked Singer România!

Pro TV a ales prezentatorul pentru cel mai spectaculos show TV al momentului: Masked Singer România!

Masked Singer România, show-ul TV în care vedetele intră în pielea unor personaje fantastice și jurizat de Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, are, începând de astăzi, prezentator.

Artistul și compozitorul Jorge (37 de ani) va fi gazda celui mai spectaculos show TV al momentului, în care 12 celebrități vor fi prezente într-o competiție muzicală purtând măști și costume, pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor.

„Sunt mai mult decât bucuros să iau parte la un show atât de spectaculos, atât de complex și atât de iubit în lume. Abia aștept să-i provocăm pe telespectatori să descopere ce personalități publice din România se ascund în măștile de la Masked Singer România. Sunt ferm convins că acest format o să creeze isterie în rândul tuturor românilor și că vor pune cap la cap indicii de la o ediție la alta pentru a descoperi cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii”, a spus Jorge.

Masked Singer România“ este un show TV în care vedetele intră în pielea unor personaje fantastice. Nimeni nu va şti identitatea acestora, ele fiind nevoite să păstreze acest secret inclusiv faţă de familie şi prietenii apropiaţi. În fiecare ediţie, măştile vor cânta şi se vor duela între ele, iar masca ce va strânge cele mai puţine aprecieri din partea publicului se va demasca şi va părăsi show-ul. Un grup de detectivi, format din Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc şi Horia Brenciu, va încerca să ghicească ce personalitate publică se ascunde în mască, ajutat fiind de informaţiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare.