Evenimentul Zilei > Actualitate > Plecare BOMBĂ! O SUPER VEDETĂ a părăsit PRO TV pentru Antena 1. Prima REACȚIE
Plecare BOMBĂ! O SUPER VEDETĂ a părăsit PRO TV pentru Antena 1. Prima REACȚIE

Plecare BOMBĂ! O SUPER VEDETĂ a părăsit PRO TV pentru Antena 1. Prima REACȚIE

Octavian Strunilă, participant la mai multe emisiuni şi proiecte ale Pro TV, a semnat cu Antena 1, unde va prezenta un show Ultimul Trib.

Ultimul Trib", noua provocare lansată de Antena 1, va trimite trei grupuri extrem de curajoase și de puternice într-o aventură într-un tărâm plin de pericole și de neprevăzut: Madagascar. Lor li se alătură, din postura de prezentator, actorul Octavian Strunilă.

"Înțeleg prin ce vor trece concurenții și ce o să se întâmple cu ei acolo. Din lei vor deveni pisicuțe, la un moment dat. Știu că este un ritm de filmare foarte nebun, știu că o să fie greu chiar și pentru mine, în postura de prezentator, dar o să mă consolez cu faptul că nu sunt în ring.

Show-ul acesta le depăşeşte pe toate, atât în materie de efort fizic, cât şi în ceea ce priveşte susţinerea psihică. Au de trecut prin multe concurenții, au de depășit multe.

În primul rând, trebuie să locuiască într-un mediu total străin. Dacă ai noroc și ești pe primul loc, o să locuiești la cinci stele, dar dacă ești pe locul doi, va trebui să te obișnuiești cu locuitorii de acolo, cu satul, iar dacă ești pe locul trei, va trebui să te obișnuiești cu… nimic! Apoi, cred că este foarte greu pentru concurenți să se obișnuiască unul cu celălalt, aceasta va fi cea mai puternică barieră psihică de trecut, pentru că este într-adevăr greu să accepți în preajma ta niște oameni străini cu niște obiceiuri total străine. Și, nu în ultimul rând, lupta pentru teritoriu, care necesită un efort fizic şi psihic permanent", a declarat Octavian Strunilă. 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: