Evenimentul Zilei > Monden > Prințul William împlinește 39 de ani. Ce surpriză îi pregătește ducesa de Cambridge
Prințul William împlinește 39 de ani. Ce surpriză îi pregătește ducesa de Cambridge

Prințul William împlinește 39 de ani. Ce surpriză îi pregătește ducesa de Cambridge

Prințesa Kate plănuiește să îi organizeze lui William una dintre cele mai frumoase petrecere pe care acesta le-a avut, în delungul timpului.

Vitorul monarh britanic împlinește luni, 21 iunie 2021, vârsta de 39 de ani. Prințul William se poate considera un om împlinit, fiind căsătorit cu o frumoasă femeie din ”popor”, ducesa de Cambridge, și având cu aceasta trei copii.

Observatorii britanici spun că petrecerea, una specială, așa cum știe ducesa de Cambridge să organizeze, va avea loc la Palatul Kensington. Biografa regală Katie Nicholl crede că Kate va face un efort suplimentar pentru a se asigura că soțul ei are o zi pe care nu o va uita niciodată.

„Kate organizează mereu zile de naștere și sărbători speciale pentru William și copii. Seamănă foarte mult cu mama ei Carole în această privință. Va fi conștientă că anul acesta a fost dur pentru William și va dori ca atât ziua lui, cât și Ziua Tatălui să fie speciale pentru el”, a spus Katie Nicholl.

Un an greu pentru viitorul rege al Marii Britanii

Anul 2021 nu a fost unul foarte fericit pentru prințul William. Acesta a văzut cum relația cu fratele său, prințul Harry s-a deteriorat rapid, și asta datorită unor decizii greșite luate de mezinul familiei regale care l-au îndepărtat de monarhia britanică. Pe lângă decizia de a se autoexila în Stalele Unite, Harry a dat o serie de interviuri în presa din USA, unde a fentat adevărul în legătură cu mai multe lucruri, iar mai apoi a acuzat familia regală de rasism.

„Nu suntem rasiști”, a spus prințul William la scurt timp de la interviul dat de prințul Harry și soția lui, la un post de televiziune american. Mai mult, William l-a sunat pe Harry dar la final discuția a fost considerată „neproductivă”.

Pe lângă asta, William și-a pierdut și bunicul, pe prințul consort Philip, cel care i-a fost alături la momentul celmai greu din viața lui, moartea mamei sale, în teribilul accident de la Paris, prințesa Diana.

Toate astea au făcut ca relația dintre William și Kate să devină tot mai puternică ca urmare a provocărilor recente pe care au trebuit să le depășească.

„Kate îl ține pe William foarte întemeiat și îi place să arate cât de important este el pentru ea și copii. Mai ales după tot ce au trecut prin acest an. Le-a adus doar mai aproape”, a mai spus Katie Nicholl.