Casa Regală are un membru necunoscut, dar foarte important. Și are și o avere impresionantă

Casa Regală are un membru necunoscut, dar foarte important. Și are și o avere impresionantă Sursa foto: Twitter/X

Vărul primar al reginei Elisabeta a II-a, prințul Michael de Kent, este un membru al familiei regale care nu lucrează și care nu prea apare în lumina reflectoarelor. El a acumulat o avere netă estimată la 32 de milioane de lire sterline.

Acesta s-a născut la 4 iulie 1942, din familia prințului George și a prințesei Marina a Greciei și Danemarcei. Deși era al șaptelea în linia de succesiune la tron atunci când s-a născut, acum este al 52-lea în linia de succesiune la tron.

printul michael de kent

Sursa foto Wikipedia

Este implicat în 100 de organizații de caritate

Prințul este implicat în aproximativ 100 de organizații de caritate și organizații și, în medie, el are aproximativ 200 de angajamente publice de lucru pentru sectorul caritabil, finanțate de propria sa casă. Acestea variază de la interesul său pentru transporturi, până la pasiunea sa pentru Rusia, inclusiv atunci când a condus un raliu de Bentley de la Muzeul Brooklands din Marea Britanie până la Moscova, strângând peste 25.000 de lire sterline pentru Children's Fire and Burns Trust.

printul michael de kent

Sursa foto Wikipedia

Prințul Michael de Kent are o avere impresionantă

Averea acestuia este mai mare decât cea a prințesei Anne, a prințesei Kate și a prințului Edward la un loc, care valorează fiecare câte 8 milioane de lire sterline.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prințul Michael a devenit primul membru al familiei regale care a învățat limba rusă, pe care este un interpret calificat. După Eton, a mers la Sandhurst, înainte de a servi în armată timp de 20 de ani. Linia de sânge a prințului se întinde până la Romanov, ultima familie imperială a Rusiei. Bunica sa a fost verișoară primară a lui Nicolae al II-lea, ceea ce îl face pe Michael văr primar de două ori îndepărtat al ultimului țar rus.

Prințul Michael de Kent are doi copii

Când s-a căsătorit cu divorțata germană, baroneasa Marie Christine von Reibnitz, cunoscută astăzi sub numele de Prințesa Mihail de Kent, vărul reginei Elisabeta a fost forțat să renunțe la locul său în linia de succesiune, dar a fost ulterior repus în drepturi.

Prințul și Prințesa Michael de Kent au doi copii, bancherul Lord Frederick Windsor, educat la Oxford, care este căsătorit cu vedeta Peep Show, Sophie Winkleman, iar fiica lor, Lady Gabriella Kingston, a fost căsătorită cu regretatul Thomas Kingston, potrivit express.co.uk.