Evenimentul Zilei > Monden > Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt şi mai bogaţi! Ce mișcare inteligentă au făcut cei doi
Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt şi mai bogaţi! Ce mișcare inteligentă au făcut cei doi

Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt şi mai bogaţi! Ce mișcare inteligentă au făcut cei doi

Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt şi mai bogaţi după ce valoarea conacului din Montecito (California, SUA) a ajuns la o valoare de trei ori mai mare decât în momentul în care a fost cumpărat de fostul cuplu regal.

Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt şi mai bogaţi! Ştie şi Familia Regală despre lovitură. Anul trecut, Prinţul Harry şi Meghan Markle au cumpărat proprietatea cu ajutorul unei ipoteci de 9,6 milioane de dolari. În prezent, casa ar putea valora şi 30 de milioane lire sterline, conform jurnaliştilor britanici.

Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt şi mai bogaţi

Un agent imobiliar local a declarat că piața imobiliară a luat-o razna și a spus că mișcarea cuplului este „cu adevărat inteligentă”. Conacul cu nouă dormitoare şi 16 băi al Ducelui şi Ducesei de Sussex a fost ridicat într-o zona exclusivistă. Se pare că venirea lor în Montecito a ridicat enorm preţurile pentru casele din zonă.

Astfel, agentul imobiliar al firmei Sotheby’s International Realty, Sandy Stahl, a spus că mutarea făcută de Harry și Meghan a fost „cu adevărat inteligentă”.

Agentul imobiliar Randy Solakian cunoaște bine casa lui Harry și Meghan pentru că a reprezentat cuplul care a construit-o atunci când a vândut-o proprietarului anterior Sergey Grishin, un om de afaceri rus.

Pe lângă cele nouă dormitoare, casa are o sală de gimnastică, spa, cinematograf, pensiune separată, teren de tenis și piscină. Subliniind modul în care valoarea locuinței a crescut de trei ori, Solakian a declarat pentru The Times: „Ar fi fost foarte urât dacă ar fi plătit 40 de milioane de dolari (n.r. – 30 milioane de lire sterline) pentru asta, ceea ce probabil merita, dar aș spune că au primit o afacere.”

Totuşi, Stahl a declarat jurnaliştilor americani că explozia de pe piața imobiliară din Montecito nu are legătură cu mutarea fostului cuplu regal. Acest aspect poate fi speculat de cuplul care a făcut ocolul lumii cu interviul despre culisele Familiei Regale.

Prinţul Harry, lovit dur în conturi de Familia Regală

În confesiunile lansate faţă-n faţă cu vedeta TV Oprah Winfrey, Harry a acuzat că familia lui l-a „întrerupt literalmente din punct de vedere financiar” după ce el și Meghan Markle au ales să se mute în SUA.

Poate acesta este şi unul dintre motivele pentru care cei doi rebeli din Familia Regală au semnat anul trecut acorduri profitabile cu Netflix și Spotify. Conform estimărilor, acestea valorează 71 milioane de lire sterline și respectiv 18 milioane de lire sterline.

Harry și fratele său William au moștenit 21 de milioane de lire sterline de la mama lor Diana. Harry a primit, de asemenea, o cifră mai mică din testamentul Reginei Mame după ce a murit în 2002, plasând activele sale totale de moștenire la aproximativ 23 milioane de lire sterline, estimează Times.

La rândul ei, Meghan a anunțat că a investit în firma Clevr Blends, care produce lactate. Se spune că valoarea afacerii care-o aparţine actriţei americane este de aproximativ 4 milioane de lire sterline. Ea a fost plătită cu 2 milioane de lire sterline în șase ani pentru rolul din drama SUA Suits.

E incredibil ce i-a făcut Prinţul Charles lui Harry
printul charles, harry, meghan markle, interviu oprah, oprah winfrey, familia regala, regina elisabeta a II-a

Câţi bani aduce Meghan Markle în familie

De asemenea, Ducesa de Sussex a încasat sume formate din șase cifre pentru rolurile din filme și deține o proprietate în Toronto (Canada). Se estimează că averea celor doi este de aproximativ 96 de milioane de lire sterline.

În ciuda creșterii financiare, averea cuplului pălește în comparație cu aceea pe care o are chiar vecina lor Oprah Winfrey, care locuiește la cinci minute de mers cu mașina de conacul lor.

Legendara vedetă de televiziune a cumpărat primii 42 de acri din proprietatea sa pentru 50 de milioane de dolari în 2001 și se crede că are o valoare netă de 2,7 miliarde de dolari (1,94 miliarde de lire sterline).

Cu toate acestea, Harry și Meghan sunt văzuţi rar în Montecito. Singurul loc pe care l-au văzut împreună este restaurantul Lucky’s, unde au mâncat o friptură.

Prinţul Harry a primit bani de la la Prinţul Charles

Unele surse spun că Harry a primit o sumă forfetară de la tatăl său, Prințul Charles, la sfârșitul lunii martie 2020, după ce el și Meghan și-au anunțat decizia de a renunța la statutul de membri seniori ai Familiei Regale. Ar fi vorba despre „multe sute de mii de lire sterline”. Se mai spune că celor li s-a spus că vor exista mai multe resurse disponibile dacă ar avea nevoie de ele în următorul exercițiu financiar.

Cu toate acestea, decizia lor de a-și cumpăra enorma casă înseamnă că trebuie să câștige mai mult. Despre acest aspect, un consilier regal a declarat pentru Daily Mail: „Nimeni nu i-a spus lui Harry că trebuie să cheltuiască 11 milioane de lire sterline pentru un conac cu 16 băi. Aceasta a fost alegerea lui.”

Altfel, amintim că în această săptămână, Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles l-au sprijinit pe Prințul William, după ce acesta a insistat că membrii familiei „nu sunt o familie rasistă”.

William a fost primul membru al Familiei Regale care a abordat direct șirul de acuzații lansate de Harry și Meghan în interviul lor exploziv Oprah, conform dailymail.co.uk.