Prințul Harry a dezvăluit încântarea sa la nașterea unui "uimitor" fiu de peste 3 kilograme, în timp ce o lauda pe "incredibila" Meghan și spune că ei încă se gândesc la un nume. Meghan a intrat în travaliu în primele ore ale dimineții și a dat naștere unui băiat care cântărea peste 3 kilograme la ora 5.26, ora Londrei. 

Un duce de Sussex vizibil încântat a spus că băiețelul era "adorabil" în timp ce și-a împărtășit mândria imensă de tată în fața presei.Vorbind de la Catelului Windsor, vizibil impresionant , prințul Harry și-a împărtășit mândria imensă în timp ce a glumit că a dormit aseară doar două ore, înainte de spune că nașterea băiatului său a fost "cea mai uimitoare experiență" pe care aș fi putut-o imagina vreodată".

Soția sa, Meghan se recuperează acum la Frogmore Cottage, ansamblul de case al cuplului în incinta Castelului Windsor, cu toată atenția presei îndreptându-se acum către numele copilului, pe care Harry l-a menționat ca fiind "următorul hop" al proaspătului tătic.

Palatul din Buckingham a spus că Meghan și copilul ei "sunt bine" și că regina Angliei a fost "încântată" la auzul acestei știri.

De asemenea, presa britanică a dezvăluit că mama ducesei Doria Ragland este în prezent alături de fiica sa la Frogmore Cottage, doar numele lui Thomas Markle nu a fost menționat și nu se știe dacă Meghan a vorbit cu tatăl ei, tinând cont de relația tensionată dintre ei.

Te-ar putea interesa și: