Harry și Meghan, sfătuiți să renunțe la mândrie dacă vor înapoi în Marea Britanie

Harry și Meghan, sfătuiți să renunțe la mândrie dacă vor înapoi în Marea Britanie Meghan Markle nu a reușit să găsească un CEO pentru brandul său. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Se pare că Prințul Harry și Meghan Markle vor fi invitați să stea la Balmoral în timpul vacanței de vară. Aceștia au primit și un sfat important dacă încearcă să se împace cu familia regală.

Prințul Harry și Meghan Markle trebuie să renunțe la mândrie dacă vor să se întoarcă în Marea Britanie

Într-un final, regele Charles îi va invita pe ducele și ducesa de Sussex să viziteze reședința sa de la Balmoral. Această invitație ar putea astfel deschide calea unei reuniuni cu alți membri ai familiei regale.

Tom Quinn a avertizat că un obstacol major ar putea încă să stea în calea realizării acestui lucru:

„Dacă invitația devine o invitație reală, atât Harry, cât și Meghan se vor afla într-o poziție foarte dificilă. Ei sunt obsedați de imaginea lor publică și vor fi conștienți de faptul că va arăta foarte bine dacă renunță la mândrie și se întorc în Marea Britanie”, a adăugat scriitorul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prințul Harry

Gestul regelui Charles care ar putea împăca cele două familii

Mai mult decât atât, Meghan așteaptă scuze din partea lui William, a regelui Charles și a lui Kate:

„Dar Meghan încă își dorește acele scuze din partea lui William, a regelui Charles și a lui Kate. Așa că îi va fi greu să-și înghită mândria, dar, pe de altă parte, nu va dori să pară că poartă ranchiună, pentru că asta va duce la critici, iar ea chiar urăște criticile.

Pe de altă parte, ea știe că are întotdeauna nevoile copiilor pe care să se bazeze atunci când își va cere scuze și va spune că nu poate veni la Balmoral”, a adăugat acesta, potrivit The Mirror.

Tom Quinn a mai declarat că Regele Charles a sugerat că Harry și Meghan ar trebui să viziteze Balmoral în această vară. Acesta reprezintă un gest care ar putea contribui în mare măsură la repararea relațiilor dintre soții Sussex și familia regală.

Prințul Harry se retrage, fratele său îl suplinește pe Regele Charles/ Sursă foto: Dreamstime.com

Rămâne neclar dacă Meghan, sau copiii lor, îl vor însoți în această călătorie

Harry va vizita probabil Marea Britanie luna viitoare. El va participa la un eveniment care marchează cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus, apărute în 2014:

„Potrivit oamenilor cu care am vorbit la Palatul Kensington, regele Charles le-a sugerat lui Harry și Meghan că ar trebui să vină la Balmoral în vară pentru a vedea dacă se poate face ceva în legătură cu dușmănia continuă din familie.

Charles știe că este mult mai probabil ca Harry și Meghan să răspundă pozitiv la o invitație după șocul provocat de diagnosticul de cancer al tatălui lui Harry și de diagnosticul de cancer al lui Kate. Este una dintre acele situații în care binele ar putea ieși din rău", a adăugat el.