Meghan, obrăznicia supremă. Ar vrea scuze de la Casa Regală

Meghan, obrăznicia supremă. Ar vrea scuze de la Casa Regală Sursa foto: Arhiva EVZ

Meghan Markle este „îngrijorată" de încercările prințului Harry de a se reîntâlni cu familia regală.

Meghan Markle „nu poate ierta niciodată familia regală" pentru că nu și-a cerut niciodată scuze față de ea și de Prințul Harry

Prințul Harry plănuiește să se întoarcă în Marea Britanie luna viitoare. Se spune că ar fi interesat de o „împăcare” cu Prințul și Prințesa de Wales în timpul vizitei.

Ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, se va întoarce pentru a marca cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus de la Londra, pe 8 mai.

Cu toate acestea, se spune că Meghan Markle este îngrijorată de decizia luată de Harry.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit revistei OK!, Meghan știe că se confruntă cu o bătălie pierdută. Apropierea lui Harry de Kate și William pare o situație tot mai posibilă, chiar dacă Meghan Markle nu este de acord.

Meghan Markle

Ce spun experții în familia regală britanică

Expertul regal Richard Fitzwilliams a declarat că diagnosticul de cancer al lui Kate ar putea reprezenta impulsul necesar pentru ca Harry să se împace cu familia regală.

Prințesa de Wales a dezvăluit că urmează o chimioterapie preventivă. Ea a fost diagnosticată cu o formă de cancer la începutul acestui an:

„În mod evident, simte simpatie pentru Kate și pentru ceea ce trece, dar în mintea ei, nu acceptă noua situație. [Meghan] își dorește ca ea să se recupereze complet și ca familia să fie bine, dar la patru ani de la plecare ea este încă supărată și nu poate ierta niciodată pe deplin familia regală pentru că nu și-au cerut niciodată scuze”, a spus sursa.

Meghan Markle

Harry a fost invitat la o ceremonie specială planificată la Catedrala St Paul's pe 8 mai

Se spune că Meghan Markle se va alătura soțului ei în Marea Britanie. Numele ei apare, de asemenea, pe lista de invitați. Meghan a vizitat ultima dată Marea Britanie în septembrie 2022, călătoria lor fiind prelungită în urma decesului regretatei regine.

Prințul Archie, în vârstă de patru ani, și prințesa Lilibet, în vârstă de doi ani, au vizitat ultima dată Marea Britanie în iunie 2022.

Harry și Meghan au renunțat la statutul de membri ai familiei regale în activitate la începutul anului 2020. Acum locuiesc în SUA împreună cu copiii lor.