Evenimentul Zilei > EVZ Play > „Prime Time”- Laurențiu Botin, pariu inedit cu De Ce Popescu
„Prime Time”- Laurențiu Botin, pariu inedit cu De Ce Popescu

„Prime Time”- Laurențiu Botin, pariu inedit cu De Ce Popescu

În emisiunea de joi, pe evz.ro, jurnalistul Laurențiu Botin a făcut un pariu cu Dan Cristian Popescu, în cazul în care va câștiga funcția de primar al sectorului 2

Prezent în emisiunea „Prime Time”, pe evz.ro, viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a vorbit despre campania outdoor „De Ce Popescu” pe care a inițiat-o și prin care vrea să ofere primul cuvânt cetățeanului. Este de menționat faptul că scrisul de pe panourile publicitare aduce aminte de celebra serie Star Wars, al cărui fan declarat este și Dan Cristian Popescu.

Campanie outdoor inedită în București. Nimeni nu are idee despre ce este vorba

Laurențiu Botin a făcut, în direct, un pariu cu viceprimarul actual de la sectorul 2: „vă promit că dacă ieșiți primar, am o păpușică și o statuetă. Un statuetă Darth Vader și păpușica supremă. Și după primul an, vi-l dau pe Darth Vader sau păpușa, depinde de rezultatele pe care le aveți.”

Dan Popescu a acceptat pariul și a mărturisit că speră să primească „păpușa Yoda”.

„În acest caz, bună treabă trebuie să faci”, a conchis Laurențiu Botin, parafrazând limbajul lui Yoda.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.