Evenimentul Zilei > Politica > „Prime Time”- Alecu Racoviceanu: „De Dragobete, poate cei de la CCR sunt mai deschiși la suflet”
VIDEO

„Prime Time”- Alecu Racoviceanu: „De Dragobete, poate cei de la CCR sunt mai deschiși la suflet”

Jurnalistul Alecu Racoviceanu a declarat în emisiunea „Prime Time”, că nu înțelege de ce Curtea Constituțională ar trebui să fie atentă la Parlament.

Curtea Constituțională dezbate luni, 24 februarie, sesizarea făcută de șefii celor două camere ale parlamentului împotriva desemnării lui Ludovic Orban, pentru a doua oară, ca premier.

În acest context, jurnalistul Alecu Racoviceanu  a spus în emisiunea „Prime Time”, pe evz.ro, că „de Dragobete, poate cei de la CCR sunt mai deschiși la suflet și spun că desemnarea nu e bună”.

„În fiecare seară pe canalele de filme, se împușcă cowboyii cu indienii, iar pe canalele de desene animate, Lolek se bate cu Bolek. Adică, și ce dacă e paralelă Curtea Constituțională cu ce se întâmplă în Parlament? Ăia-și fac filmul lor, ăștia-s fac filmul lor. Dacă ăștia spun că e neconstituțională desemnarea, bătaia dintre Lolek și Bolek în Parlament este inutilă.

Mutăm pe albinuțele Powerpuff. Asta este”, a spus Alecu Racoviceanu, adăugând că „dacă tot e o mascaradă, de ce să nu o ducem până la capăt? De ce ar trebui CCR să fie atentă la ce se întâmplă în Parlament?”