Evenimentul Zilei > Actualitate > Primarul Nelu Tăiețelu l-a pocnit cu ghiulul pe furnizorul de internet
Primarul Nelu Tăiețelu l-a pocnit cu ghiulul pe furnizorul de internet

Primarul Nelu Tăiețelu l-a pocnit cu ghiulul pe furnizorul de internet

Edilul din Reșița, Ioan Popa (PNL), este un șef incomod, susțin, la unison, atât funcționarii, cât și alegătorii săi, care-i reproșează comportamentul agresiv. Omul a devenit milionar în euro, în urma afacerii cu macaroane. Ieri a avut o zi proastă!

Până să apară furnizorul de servicii pentru municipalitate, la Primăria Reșița era liniște, ieri dimineață. Din motive încă neștiute, în timpul negocierii noului contract de internet și telefonie cu o companie de telecomunicații din Timișoara, reprezentantul firmei, Cornel Ciontu, ar fi fost lovit peste față de către primarul Ioan Popa, zis Nelu Tăiețelu, susțin sursele EVZ.


Dovada e la Poliție, unde, la câteva secunde după incident, bărbatul a și sunat să reclame agresiunea. Apoi s-a și dus să depună reclamație scrisă, nu înainte de a trece pe la medicul legist. „Un bărbat ne-a s e s i z a t , prin apel la 112, că a fost agresat. Facem cercetări pentru a lămuri cauza. Ulterior, în cursul zilei, a venit și a depus plângere la Poliția Municipiului Reșița”, a declarat Cecilia Dăneț, ofițerul de presă al Poliției Caraș-Severin. În perioada următoare, edilul urmează să fie invitat la audieri, conform procedurii.

Edilul: „El a ieșit trântind scaunul și ușa”

Trebuie spus că imediat ce a ajuns primar, Nelu Tăiețelu a descoperit o risipă imensă de res u r s e pe servicii de t e l e fo – nie și internet, fiind funcționari care dețineau și câte patru abonamente decontate din bugetul local. Negocierile cu firma care trebuia să încheie contractul cu municipalitatea aveau loc în continuarea acestei măsuri. Imediat ce presa a aflat de bătaie, edilul Reșiței a convocat o conferință de presă, în care a susținut că nu a fost vorba de nicio agresiune. Ba că, din contra, interlocutorul ar fi fost irascibil și violent cu mobilierul.

„Eu l-am chemat pentru a discuta rezilierea contractului, pentru că suntem gata să o facem. El a spus că oricum nu se poate discuta cu noi, a trântit scaunul, a spus că așteaptă un protocol semnat din partea noastră. A trântit scaunul, a trântit ușa și a plecat. Asta este tot. Lucru care poate fi confirmat de colegii mei. Dânsul a intrat și a ieșit din primărie, nu îmi explic de unde până unde sunt aceste acuzații”, a declarat edilul. La rândul său, Cornel Ciontu ne-a povestit cum a fost bătut de Popa. „Sunt în spital, pentru că am fost lovit în cap cu pumnii de primar. Pe un deget avea un ghiul mare și m-a rănit, mi-a rupt și niște alunițe. Mă doare capul rău”,a detaliat Ciontu.

„Nu voi fi niciodată un mielușel sau un motănel”

Primarul Nelu Tăiețelu a recunoscut că i s-a dus buhul că este un om coleric, și crede că cineva încearcă să pedaleze pe această temă: „Vreau să spun cu fermitateă că dacă interesul Primăriei cere să am un ton mai alert, îl voi avea. Nu voi fi niciodată un mielușel sau un motănel. Iar de atins, nu ating pe nimeni decât eventual cu o floare”.