Primarul Londrei o laudă pe Taylor Swift pentru că i-a adus o avere la buget. Câți bani au cheltuit oamenii în Londra să o vadă pe artistă

Primarul Londrei o laudă pe Taylor Swift pentru că i-a adus o avere la buget. Câți bani au cheltuit oamenii în Londra să o vadă pe artistă Taylor Swift, Sursa foto: Dreamstime

Turneul Eras al lui Taylor Swift a adus miliarde pentru ea și pentru oamenii care lucrează la producție. Și nu doar atât, ci și economiile locale s-au bucurat de bani nesperați.

Surse din Londra spun că orașul ar putea înregistra o creștere de 400 de milioane de dolari la buget. Totul datorită afluxului de turism pe care îl va crea opririle lui Taylor. „Turneul Eras a doborât recorduri și a creat o emoție uriașă. Așa că sunt încântat că Taylor Swift a ales să cânte mai multe nopți la Londra decât oriunde altundeva în lume”, a declarat Sadiq Khan, primarul Londrei.

A adus o avere țărilor prin care a trecut

„Cele opt spectacole ale ei vor aduce aproape 700.000 de fani din toată țara și nu numai pe Stadionul Wembley. Vor oferi un impuls uriaș industriei noastre ospitaliere și o dovadă suplimentară că Londra este cel mai mare oraș din lume pentru a asculta muzică live”, a continuat el. „În timp ce Taylor se pregătește pentru spectacolul de deschidere de vineri, suntem mândri să îi oferim ei și fanilor ei o mare bun venit la Londra.

Am făcut chiar și o hartă specială a metroului, traseu și picturi murale în cinstea ei”, a adăugat primarul. „Îi încurajez pe Swifties nu numai să se bucure de spectacolele fantastice, ci și să profite la maximum de tot ce are Londra de oferit. În general, se preconizează că Taylor va aduce miliarde pentru Regatul Unit. Așa cum a făcut și va face pentru alte țări în care cântă de mai multe ori. În mai, banca Barclays a estimat că Swift's Eras Tour ar putea susține economia Regatului Unit cu 1,2 miliarde de dolari”, a mai spus el.

Ne puteți urmări și pe Google News
Un român candidează pentru funcția de viceprimar al Londrei. Este un eveniment unic în Marea Britanie.

Un român candidează pentru funcția de viceprimar al Londrei. Este un eveniment unic în Marea Britanie. Sursa foto: Dreamstime.com

Turneul lui Swift a doborât toate recordurile

Cântăreața urmează să dea startul seriei sale de opt concerte pe renumitul stadion Wembley vineri, 21 iunie. Conform datelor publicate de Greater London Authority (GLA) în această săptămână, spectacolele ei ar putea injecta aproape 381 de milioane de dolari (aproximativ 300 de milioane de lire sterline). ) în economia capitalei Marii Britanii. Turneul Eras a doborât deja recordurile mondiale, aducând venituri de peste 1 miliard de dolari.