În fiecare weekend, locuitorii din Comarnic se vaită că din cauza maşinilor care traversează localitatea aerul devine aproape irespirabil din cauza gazelor de eşapament.

În acest context primarul orașului Comarnic, Sorin Popa,  susține că va urma și el exemplul primarului Capitalei și va introduce viniete pentru autoturismele cu numere de București și Ilfov care intră în localitate.

„Pe noi ne poluează la fel de mult ca și în București, pentru că stau mașinile cu orele pe raza orașului Comarnic. Vom face și noi o hotărâre de consiliu, că este ușor de făcut, prin care să impunem viniete pentru cei din București și Ilfov. Așa aducem și noi niște bani la buget”, a declarat Sorin Popa, primarul orașului Comarnic

Primarul din Comarnic a anunțat că vrea să introducă viniete pentru autoturismele înmatriculate în București și Ilfov, dar a constatat că nu poate.

„Nu zic că nu mi-ar plăcea să pun taxă, dar nu avem cum legal. Orașul Comarnic este tranzitat de la un capăt la altul de DN1, iar drumul național este în administrarea CNAIR. Prin urmare, chiar dacă aș vrea să pun taxă nu am cum, pentru că drumul nu este în administrarea Primăriei Comarnic”, a precizat Sorin Popa, potrivit antena3.ro