Evenimentul Zilei > Actualitate > Primăria Piatra Neamț face un sondaj după apariţia imaginilor cu ursul traumatizat. Ce sunt întrebaţi cetăţenii
Primăria Piatra Neamț face un sondaj după apariţia imaginilor cu ursul traumatizat. Ce sunt întrebaţi cetăţenii

Primăria Piatra Neamț face un sondaj după apariţia imaginilor cu ursul traumatizat. Ce sunt întrebaţi cetăţenii

Primăria Piatra Neamț face un sondaj după apariţia imaginilor cu ursul traumatizat. Localnicii sunt întrebaţi dacă mai doresc în oraş Grădina Zoologică.
Primăria Piatra Neamț face un sondaj. După apariţia imaginilor cu ursoaica traumatizată, Primăria din Piatra Neamț a realizat un sondaj.
Edilul vrea să întreabe localnicii dacă mai vor Grădină Zoologică.

Primăria Piatra Neamț face un sondaj. Ursul a fost ținut captiv în apropierea Castelului Peleș

Ursul era folosit pentru turiștii care doreau să facă poze cu el, contra cost. Ursului i s-au tăiat şi pilit dinții canini, ghearele, ca să nu reprezinte niciun pericol pentru turişti.
max_00022
„Timp de 20 de ani, Ina a avut parte de jumătate de piscină, jumătate de adăpost și jumătate din spațiul de plimbare. Practic, a trăit doar pe jumătate la Grădina zoo din Piatra Neamț – la propriu și la figurat. A împărțit cu sora ei, Anca, un singur țarc. Acesta era prevăzut cu un singur bazin de apă.  Un singur bârlog și un singur teren de plimbare, iar ursoaicele erau… două. Unica soluție găsită de administrator a fost preluată din șah. O rocadă săptămânală între cele două surori”, este povestea  postată pe Asociația Milioane de Prieteni.

Primăria Piatra Neamț face un sondaj pentru a afla dacă localnicii mai vor grădină zoologică

„Îmi doresc să implic fiecare cetățean în buna dezvoltare și administrare a orașului nostru! Acum câteva săptămâni am văzut cu toții imagini care ne dezvăluie efectele gratiilor asupra comportamentului ursoaicelor Ina și Anca. De aceea, vreau să vă consult public cu privire la utilitatea grădinii zoologice din Municipiul Piatra-Neamț. Astfel, vă rog să acordați câteva secunde pentru a completa chestionarul de mai jos!”, a anunțat edilul pe Facebook.

Primăria Piatra Neamț face un sondaj. Locuitorii sunt invitați să răspundă la trei întrebări:

1.Cum evaluați importanța, oportunitatea sau necesitatea grădinii zoologice din Piatra Neamț?

2.Cât de des vizitați grădina zoologică?

3.Doriți funcționarea, în continuare, a grădinii zoologice?

„Când mergeți la o grădină zoologică care are spații minuscule pentru animale, să vă aduceți aminte de mișcările Inei! Mintea ei a rămas captivă într-o cușcă imaginară, aceeași care a ținut-o prizonieră timp de 20 de ani. Aceasta este imaginea traumei care uneori nu se vindecă și nu se uită niciodată!”, este mesajul de pe pagina asociației.