Andreea Marin s-a ferit să facă prea multe comentarii după ce și-a pus iubitorii de animale în cap, cu declarațiile făcute la nervi, despre uciderea câinilor fără stăpân. Dorind să nu-și dezamăgească pentru prietenii virtuali, Zâna a explicat gestul său și chiar s-a arătat disponibilă să ajute animalele. „Am facut nenumarate campanii prin efort propriu si din convingere, dar nu sunt decat un om, nu le pot face pe toate. Una e datoria, alta e ce faci voluntar. Eu am ales sa lupt pentru a salva vietile oamenilor, ca prioritate. E alegerea mea. Si multi traiesc si zambesc astazi, aceasta este recompensa mea de suflet. Tu poti face alegerea ta. Concreta, nu in vorbe. De pilda, pentru ca despre asta vorbim, ia un animal de pe strada si adopta-l, avand grija de el in gospodaria ta. Sau doneaza pentru un adapost. Eu am cunoscut acum o noua problema despre care nu stiam mai nimic si, pentru ca gandesc constructiv, nu ma pierd doar in vorbe, ci asa voi face, un fapt concret. Important e sa lasi ceva bun in urma ta. Cele peste 30 de animale din gospodaria mea sunt fericite sa aiba parte de grija noastra. Si nu doar din cand in cand, ci permanent. Aceasta e normalitatea vazuta de mine”, a răspuns Andreea Marin pe Facebook.

La sfârșitul săptămânii trecut, Andreea Marin și-a şocat fanii cu reacţia avută la nervi după ce a fost atacată de trei câini în timp ce se deplasa cu bicicleta chiar pe strada sa. Pentru a scăpa de câinii fără stăpân, dar protejați de vecinii ei, Zâna a apelat la ajutorul unor prieteni care au venit cu mașina.

Imediat, Andreea Marin a chemat hinghierii, iar la La nervi a folosit cuvinte dure, le-a spus vecinilor că o „doare în cur” de asigurările lor că nu va mai fi atacată de patrupezi și chiar a amenințat că va omorî animalele. Imediat a fost pusă la zid de către iubitorii de animale, iar internetul a luat foc mai ales că există și o filmare cu telefonul, făcută de un martor. După ce s-a mai liniștit, vedeta a spus că nu se pune problema să îşi cumpere arme și că așteaptă ca autoritățile să-și facă treaba deoarece nu este normal să nu poată ieși din casă de frica câinilor.