Evenimentul Zilei > Actualitate > Prezentator ProTv, ÎNLOCUIT de patronii postului! Fanii emisiunii sunt în stare de ŞOC. Cine i-a luat locul
Prezentator ProTv, ÎNLOCUIT de patronii postului! Fanii emisiunii sunt în stare de ŞOC. Cine i-a luat locul

Prezentator ProTv, ÎNLOCUIT de patronii postului! Fanii emisiunii sunt în stare de ŞOC. Cine i-a luat locul

Carismaticul prezentator de la Protv, Cove, va prezenta un reality show difuzat pe Pro Tv numit „Mă însoară mama”. Având în vedere că filmarile sunt în toi, diverse vedete i-au ţinut locul şi i-au fost alături Adelei Popescu, iar acum i-a venit rândul lui Speak.

Cove se întoarce la emisiune doar pe durata filmărilor show-ului: ”Voi fi plecat doar câteva zile, în care Adela va trebui să se descurce singură, însă important e că nu plec de la emisiune. O să fie numai câteva zile în care o să merg la preselecţiile pentru ‘Mă însoară mama’. Important e că nu plec de tot!”.

Speak a reacţionat şi el pe reţelele de socializare. "Toată săptămâna o să-i fiu de ajutor Adelei la Vorbește lumea!", a scrie cântăreţul încântat. 

În noul reality show propus de Pro TV, zece bărbaţi îşi caută sufletul pereche sub atenta supraveghere a mamelor, iar Cove va juca rolul lui Cupidon pentru concurenţi.

„Mă însoară mama!» e un format TV extrem de iubit în toată lumea, unde mamele îşi înscriu băieţii, mai mari de 25 de ani, în cursa vieţii lor: drumul spre altar. Şi cum până la vârsta asta nu au reuşit să îşi întemeieze o familie, cel mai probabil şi din cauza cuvântului important pe care mamele îl au în vieţile lor, voi încerca să îi ajut să găsească femeia perfectă care să fie soţie bună pentru băiat, dar şi o nora ideală pentru viitoarea soacră. Ştiu că nu o să fie uşor, o să fie o adevărată aventură, dar sunt pregătit de orice şi vreau să le arăt care e drumul spre o viaţa de familie împlinită“, a declarat Cove despre noul show pe care-l va prezenta la Protv