Fostul prezentator al matinalului de la Antena Stars a dezvăluit că a fost violat în copilărie de un vecin mai mare ca el. 

„Mă simt eliberat, nu îmi vine să cred cât de pozitivă a fost reacția celor cu care mă înțelegeam. Niciunul mi-a făcut vreun reproș, toți m-au felicitat că mi-am asumat public faptul că sunt gay. Simt că, acum, începe cu adevărat viața mea. Totul a început în copilarie. Pe la vârsta de 11-12 ani. Locuiam în Mangalia.

În blocul în care stăteam aveam un vecin care nu era cu mult mai mare decât mine, ne despărțeau doar câțiva ani. În perioada aceea am fost prima oară abuzat sexual de acel băiat. Nu știam, nu înțelegeam, dar intrasem în jocul lui. Ne jucam „de-a mama și de-a tata”, mă dezbrăca, mă pipăia, mă ținea în brațe, mă pupa pe tot corpul, mă săruta și mă penetra. Mă abuza sexual, dar eu nu înțelegeam asta”, a spus Răzvan Botezatu pentru Wowbiz.ro.

Botezatu susține că nu are nicio explicație pentru cele întâmplate și nu știe de ce nu a reacționat. 

„Nu știu ce era în capul meu la vârsta aceea, de ce am acceptat, de ce nu am spus, nu știu… Îmi amintesc că îmi spunea că dacă află cineva de ce facem noi o să iasă mare scandal. Că o să moară toata familia mea. Totul a durat mult timp, cred ca mai bine de un an. Țin minte la un moment dat că el s-a mutat din Mangalia și am pierdut legătura cu el.

Apoi, când am crescut am simțit că am o atracție ciudată față de bărbați și că femeile nu mă atrag. Am avut o perioadă de depresie, mă simțeam murdar, mă simțeam complexat, mă simțeam inutil, am vrut să mă sinucid. Nu ieșeam din casă, a fost perioada când eu m-am îngrășat foarte mult, aveam 130 de kg. Eram pierdut, nu mai găseam sensul acestei vieți”, a mai spus Răzvan Botezatu .