Evenimentul Zilei > Social > Prețul cerut de un proprietar din Cluj pentru închirierea garsonierei sale. Patul poate fi pus deasupra băii
Prețul cerut de un proprietar din Cluj pentru închirierea garsonierei sale. Patul poate fi pus deasupra băii

Prețul cerut de un proprietar din Cluj pentru închirierea garsonierei sale. Patul poate fi pus deasupra băii

Chiriile din Cluj costă pe zi ce trece mai mult. Totuși, puține persoane s-ar fi gândit că o garsonieră de 14 metri pătrați, cu pat deasupra băii, poate să facă o gaură atât de mare în buzunarul clientului. Tariful cerut de proprietarul locuinței i-a surprins pe cei care au văzut anunțul.

O garsonieră din Cluj Napoca costă mai mult decât ar fi crezut mulți dintre noi. Locuința este disponibilă pe site-urile de specialitate. Pentru că imobilul se bucură de o poziție centrală, proprietarul a profitat de acest lucru. În acest fel, el scoate un profit considerabil în fiecare lună.

Garsoniera este destul de înaltă și din acest motiv a avut parte de o renovare complet neobișnuită. A fost amenajat un spațiu deasupra băii, iar acolo poate fi pus un pat. Lucru care chiar a fost făcut de proprietar.

În living este o bucătărie formată dintr-o plită și un frigider

Dacă problema cu dormitul a fost rezolvată, a urmat găsirea unei soluții pentru gătit. Așadar, și bucătăria este o improvizație. În cameră încap un frigider și o plită. Până la urmă, vorbim, totuși, de un spațiu total de doar 14 metri pătrați. Dacă viitorul locatar e mulțumit de design-ul nonconformist, atunci acesta va trebui să scoată din buzunar 200 de euro în fiecare lună. Probabil că această sumă este considerabilă datorită locației centrale a garsonierei, scrie știridecluj.ro.

Nu este prima garsonieră din Cluj care uimește atât prin prețul care este cerut pentru chirie, cât și prin spațiul ei. Este vorba despre celebra garsonieră de 11 mp. Pentru închirierea ei, proprietarul cere tot 200 de euro lunar.

Cât costă chiria în Cluj Napoca

Prețul acestei garsoniere din Cluj, chiar dacă este surprinzător, confirmă faptul că tarifele chiriilor au crescut. Majorările sunt și cu 20% faţă de anul trecut. În plus, locuințele de închiriat se găsesc tot mai greu în orașul cel mai căutat în ultimii ani. Mai mult decât atât, cele mai mari tarife la chirii din România se regăsesc în Cluj. Prețurile mari sunt, în special, la apartamentele cu una sau două camere. Pentru o garsonieră se plătește, în medie, în fiecare lună, aproximativ 300 de euro.

În schimb, locuințele cu două camere ajung la o chirie de 450 de euro pe lună. Cei care doresc un apartament cu trei camere vor scoate din portofel aproximativ 550 de euro pe lună.