Evenimentul Zilei > Justitie > Președintele Tribunalului Timiș, reacție după ce a fost reclamat Inspecției Judiciare
Președintele Tribunalului Timiș, reacție după ce a fost reclamat Inspecției Judiciare

Președintele Tribunalului Timiș, reacție după ce a fost reclamat Inspecției Judiciare

Președintele Tribunalului Timiș, Adriana Stoicescu, a reacționat, miercuri, pe o rețea de socializare, după ce a aflat că este cercetată disciplinar.

Asociația ”Inițiativa pentru Justiție” a sesizat Inspecția Judiciară cu privire la o postare pe Facebook în care Stoicescu își exprima sprijinul față de Dana Gîrbovan în vederea preluării postului de ministru al Justiției. Reclamanții susțin că postarea respectivă ar conține termeni ”ofensatori” la adresa unei părți a magistraților.

Adriana Stoicescu a anunțat că nu va mai face comentarii în spațiul public până nu se încheie procedura disciplinară.

”Nevoia de dreptate m-a determinat să devin judecător. Nevoia de adevăr m-a împins să ies public. Să vă vorbesc. Să mă cunoașteți. Azi, mai mult ca niciodată, vă promit din nou ca nimeni și nimic nu mă va împiedica să respect și să aplic legea cu bună credință, să fac dreptate, cu smerenie și cu privirea îndreptată tot timpul spre Supremul Judecător.

Să vă ascult și să vă înțeleg, să mă aplec cu grijă și responsabilitate asupra destinelor ce vin în fața mea, acolo unde cred eu că îmi este locul, în sala de judecată. Fidelă principiilor pe care mi le cunoasteți deja, mă voi abține de la orice comentariu și declarație publică, pe parcursul derulării procedurii disciplinare. Și, mai presus de orice, mă voi supune, cu respect, hotărârilor Inspecției Judiciare”, a scris Adriana Stoicescu pe pagina sa de Facebook.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: