”Mai țineți minte sesizările la "legile justitiei", acelea prost făcute și depuse de PNL pe 21 decembrie la Curtea Constituțională? Da, da, acelea care au fost acceptate de Curte și care au întors legile justiției în Parlament! Bun, și vă amintiți și de sesizările foarte bine făcute și îndelung gândite depuse de USR pe 10 ianuarie împotriva acelorași legi ale justiției? Da, da, acelea pentru care acuzau PNL de blat cu PSD pentru ca nu vrem să le dăm semnăturile necesare pentru a fi depuse. Ei bine, astăzi am aflat ca toate cele 3 sesizări superprofesioniste făcute de USR au fost respinse de către CCR, fiind considerate inadmisibile!

Depășirea termenului și dublarea semnăturilor

Dacă țineți minte toate acestea, atunci sigur vă aduceți aminte ce tare ne-a certat USR-ul și "mari" influenceri ai Facebook-ului acuzând că parlamentarii PNL sunt "nașpa" și nu vor să semneze, chiar dacă noi i-am avertizat că termenul e depășit și că dublarea semnăturilor va duce la respingere. No, partea interesantă vine doar acum. Ghiciți de ce sesizările USR au fost considerate drept inadmisibile? Exact cum vă imaginați, pentru depășirea termenului și dublarea semnăturilor!

Soluția e doar împreună

Am simțit nevoia să fac aceasta postare pentru că niciunul dintre cei care au atacat PNL atunci, niciunul dintre cei care ne-au acuzat de blat cu PSD, nu s-a sinchisit, astăzi, să facă măcar o mențiune. Au tocat, au punctat, adevărul post factum pentru ei nu mai contează. Dragi colegi din opoziție, nu vom salva țara de PSD cu mesaje ca: "Noi suntem singura opoziție"! Putem deveni opoziție puternică și putem fi o alternativa la această guvernare dezastruoasă doar dacă vom comunica deschis, vom colabora transparent și vom trage ÎMPREUNĂ la aceeași căruță. A, încă ceva totuși: înainte de a deveni parteneri reali, niște scuze ar fi tare faine.