Evenimentul Zilei > Actualitate > Preşedintele Klaus Iohannis mai face un pas, mai scrie o carte
Preşedintele  Klaus Iohannis mai face un pas, mai scrie o carte

Preşedintele Klaus Iohannis mai face un pas, mai scrie o carte

Preşedintele României Klaus Iohannis se pregăteşte să lanseze al doilea volum din seria ... paşilor, volumul „Primul pas”.

 Cartea „Primul pas” va fi lansată la Târgul Internaţional de Carte Bookfest, ce se va desfăşura în Bucureşti, între 20 şi 24 mai 2015. După succesul înregistrat anul trecut cu volumul „Pas cu pas”, autorul se pregăteşte să spună povestea mai departe. De data aceasta va face dezvăluiri şi va da informaţii din culisele campaniei electorale, precum şi din primele zile ale mandatului de preşedinte.

“Cartea va reprezenta o continuare a volumului «Pas cu pas», lansat la finalul anului trecut şi vândut în peste 130.000 de exemplare, marcând numeroase recorduri editoriale. Astfel, după ce a fost cea mai căutată carte din istoria Gaudeamus, cu aproape 8.000 de exemplare achiziţionate la ediţia din 2014 a târgului de carte, volumul «Pas cu pas» de Klaus Iohannis a devenit una dintre cărţile cu cea mai rapidă ascensiune în topul vânzărilor din România, atingând cifre rar întâlnite pentru piaţa de carte din România, atât pentru ediţia tipărită, cât şi pentru cea în format electronic,” informează editura.

Succesul celor scrise de Klaus Iohannis a depăşit hotarele României, editura Curtea Veche Publishing  primind solicitări pentru traducerea volumului în limbile bulgară, germană, maghiară şi olandeză.