Evenimentul Zilei > Sport > Presa britanică, șocată de performanța clujenilor. „Aceasta va rămâne o seară foarte dezamăgitoare”
Presa britanică, șocată de performanța clujenilor. „Aceasta va rămâne o seară foarte dezamăgitoare”

Presa britanică, șocată de performanța clujenilor. „Aceasta va rămâne o seară foarte dezamăgitoare”

CFR Cluj a reușit într-un mod spectaculos să se califice în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce, aseară, a învis-o pe Celtic, la Glasgow, scor 4-3 (1-1). Rezultatul i-a șocat pe jurnaliștii din Marea Britanie.

Presa din Regat a fost luată prin surprindere de victoria campioanei României din Scoția.

BCC:Celtic părăseşte din nou Liga Campionilor. Într-un mod incredibil, CFR Cluj, echipă văzută cu a doua şansă, s-a impus cu 5-4 la general în faţa echipei pregătite de Neil Lennon. În playoff-ul Europa League, Celtic va juca cu Sheriff Tiraspol sau AIK Stockholm. Aceasta va rămâne o seară foarte dezamăgitoare pentru Celtic şi fotbalul scoţian”.

The Scottish Sun:Celtic a fost eliminată de CFR Cluj din Liga Campionilor. Nu a fost o seară reuşită pentru fundaşii celor două echipe, dar Neil Lennon e cel învins la final. Decizia sa de a-l lăsa pe bancă pe fundaşul lateral Boli Bolingoli a contat foarte mult. Pentru Celtic urmează un duel cu Sheriff Tiraspol sau AIK Stockholm”.

The Telegraph:Celtic, uluită de revenirea Clujului: vise de Liga Campionilor spulberate”.

Daily Mail:Celtic eșuează din nou în drumul către grupele Ligii Campionilor, fiind învinsă de campioana României, într-un thriller cu șapte goluri la Glasgow”.

Daily Star:Celtic se prăbușește din Liga Campionilor, după înfrângerea șocantă cu CFR Cluj”.

În play-off-ul Ligii Campionilor, CFR Cluj se va lupta cu Slavia Praga. Partida tur este programată marți, 20 august, iar cea de-a doua manșă va fi peste o săptămână.