Comedia "Oameni mari şi fără minte 2/ Grown Ups 2", cu Adam Sandler în rolul principal, a primit opt nominalizări la premiile Zmeura de Aur, scrie Mediafax.
"Grown Ups 2", film ce a obţinut încasări de 247 de milioane de dolari pe plan mondial, a fost nominalizat la categoriile "cel mai prost film","cea mai proastă continuare", "cea mai proastă distribuţie" și "cel mai prost scenariu"

Adam Sandler, care a scris scenariul şi a jucat în "Grown Ups 2", a fost nominalizat la categoria "cel mai prost actor în rol principal".

Sandlereste un veteran al acestor premii, în 2012 reușind să intre în istoria premiilor după ce a câștigat zece trofee din zece nominalizări. El a s-a impus în acel an atât la categoria "cel mai prost actor", cât şi la categoria "cea mai proastă actriţă" pentru rolul dublu intepretat în filmul "Jack and Jill".

Celelalte lungmetraje nominalizate la categoria "cel mai prost film al anului" sunt "The Lone Ranger", "After Earth", "A Madea Christmas" şi "Movie 43".

Actriţele Noomi Rapace , Selena Gomez, Lindsay Lohan, Naomi Watts, Halle Berry, Jennifer Lopez, Gemma Arterton, Jurnee Smollett-Bell, Michelle Pfeiffer, Saoire Ronan şi Jennifer Hudson sunt nominalizate la premiul pentru ”cea mai proastă actriță”.

Adam Sandler va concura la categoria "cel mai prost actor" cu Keanu Reeves, Jaden Smith, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Robert DeNiro, Jason Statham, Adrien Brody, Ashton Kutcher, Liam Hemsworth, Vince Vaughn, Owen Wilson, Johnny Depp şi Ben Stiller.

Nominalizările la premiile Zmeura de Aur sunt anunțate cu o zi înainte ce cele pentru mult râvnitele premii Oscar, iar gala decernării premiilor are loc tot cu o zi înainte de decernarea premiilor Oscar, pe 1 martie.

Câştigătorii acestor premii vor fi aleşi în urma voturilor exprimate de cei 650 de membri ai Fundaţiei Zmeura de Aur.

Te-ar putea interesa și: