Evenimentul Zilei > Politica > Premierul Cîțu a creat furori pe internet la rapelul vaccinului anti-COVID. Cu ce tricou a venit îmbrăcat
Premierul Cîțu a creat furori pe internet la rapelul vaccinului anti-COVID. Cu ce tricou a venit îmbrăcat

Premierul Cîțu a creat furori pe internet la rapelul vaccinului anti-COVID. Cu ce tricou a venit îmbrăcat

Impulsionat probabil de succesul avut de condiția fizică arătată de președinte la prima doză de vaccinare COVID-19, premierul nu a dorit să se lase mai prejos. Sâmbătă, Florin Cîțu s-a prezentat la rapel cu un tricou cu mesaj subtil.

Florin Cîțu a impresionat la doza de rapel! Premierul Florin Cîțu s-a prezentat, sâmbătă, la Spitalul Militar Central „Dr. Carol Davila” pentru a primi doza de rapel a vaccinului împotriva COVID-19, anunță Antena 3. Şeful Executivului nu s-a mai vaccinat public de această dată, dar a făcut o declaraţie de presă după vaccinare.

Premier: România ar putea produce propriul său vaccin COVID-19

Așadar, premierul a anunțat că România ar putea produce un vaccin anti-Covid-19, la Institutul Național Cantacuzino. Autoritățile au informat deja autoritățile europene că țara noastră are capacitatea de a produce vaccinuri.

În plus, șeful Executivului a mai anunțat și că programările pentru vaccinarea cu serul produs de AstraZeneca vor începe săptămâna viitoare. Vaccinul va fi distribuit începând de duminică, iar programările se vor face de pe 10 februarie. Pentru noul vaccin vor fi organizate 180 de cabinete medicale.

Oficialul a mai declarat că în următoarele zile vaccinul va fi distribuit centrelor de vaccinare. Programarea pe platformă va fi posibilă de pe 10 februarie. Astfel, în România se va accelera procedura de vaccinar. Se estimează că în luna marte vor fi vaccinate peste 50.000 de persoane zilnic.

Florin Cîțu este un rocker convins: a purtat un tricou cu Foo Fighters

După câteva ore, Florin Cîțu a publicat pe pagina sa de Facebook și o fotografie din timpul vaccinării cu doza de rapel. Iar internauții au observat imediat că premierul s-a prezentat într-o condiție fizică mult mai bună decât la prima doză. Pagina sa de Facebook s-a umplut cu mesaje ironice sau de admirație pentru că acum îl poate concura pe președinte.

Un detaliu remarcat de susținătorii săi este tricoul negru cu mesaj, care se referă la trupa de rock alternativ americană Foo Fighers, fondată de fostul membru Nirvana Dave Grol, Termenul foo fighter a fost folosit de către piloți aeronavelor aliate din al doilea război mondial pentru a descrie diferite apariții de OZN-uri sau fenomenele misterioase aeriene.

Florin Cîțu a impresionat la rapel!  „Mă simt foarte bine după vaccin”

„Astăzi am primit cea de-a doua doză de vaccin împotriva Covid-19, rapelul. Procedura a fost la fel de ușoară, nedureroasă, și mai ales, mă simt foarte bine după vaccin. Recomand tuturor românilor să meargă să facă doza de rapel, nu există motive de neîncredere.

Vreau, în acest mandat să-i conving pe toți românii că singura soluție pentru a stopa pandemia este vaccinarea. În același timp, trebuie să fim responsabili și să respectăm in continuare regulile sanitare elementare: mască, distanțare.

Intenția mea este să ajungem la 100 000 de vaccinuri pe zi, și așa cum am declarat, am anunțat Comisia Europeana că suntem gata să ajutăm prin resursele locale, Institutul Cantacuzino, creșterea capacității de producție pentru vaccinul împotriva coronavirusului”, a scrie premierul. Cîțu și-a încheiat postarea cu hash tag-ul motivațional #ImpreunaInvingemPandemia

Sursă foto: Facebook Florin Cîțu