Evenimentul Zilei > Justitie > Prefectul și președintele CJ Timiș, audiați la DNA
Prefectul și președintele CJ Timiș, audiați la DNA

Prefectul și președintele CJ Timiș, audiați la DNA

Prefectul de Timiş, Eugen Dogariu, a fost chemat, astăzi, pentru audieri la sediul DNA Timişoara în dosarul corupţiei de la Poliţia Timiş. De asemenea, Titu Bojin președintele Consiliului Județean Timiș, a fost și el convocat de procurori, în același dosar.

Numele prefectului apare în interceptările din dosarul în care sunt anchetaţi penal fostul şef al Poliţiei Timiş, Sorin Muntean, adjunctul acestuia, Florin Bolbos şi fostul şef al Serviciului Poliţiei Rutiere cu privire la mutarea disciplinară a unui polițist din Recaș care a refuzat să se conformeze ordinelor venite de la edilul PSD al orașului.

Și preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, este convocat luni la audieri. Anchetatorii l viezază în același dosar, pe de o parte rivind implicarea în schimbarea agentului de poliţie de la Recaş la solicitarea primarului din localitate. De asemenea, Bojin are de răspouns la o serie d eîntrebări privind accidentul mușamalizat în carea  fost implicat anul trecut, rulând pe contrasens pe autostradă, în Timiș.