Evenimentul Zilei > Politica > Predoiu şi Blaga, ţinta ironiilor lui Traian Băsescu. REMARCA DESPRE FOSTUL PDL merită citită
Predoiu şi Blaga, ţinta ironiilor lui Traian Băsescu. REMARCA DESPRE FOSTUL PDL merită citită

Predoiu şi Blaga, ţinta ironiilor lui Traian Băsescu. REMARCA DESPRE FOSTUL PDL merită citită

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, nu ratează nicio ocazie pentru a-şi înţepa vechii parteneri politici din PDL.

Astfel, acesta a ţinut să sublinieze iarăşi că Dacian Cioloş este o “soluţie bună” pentru postul de prim-ministru şi s-a întrebat când va sosi momentul în care Cătălin Predoiu va fi luat în calcul pentru Palatul Victoria.

“Repet, Dacian Cioloş este o soluţie bună. Mă întreb când îi vine rândul domnului Predoiu? Cu siguranţă, oamenii fostului PDL nu au fost, nu sunt şi nu vor fi doar folosiţi de vechiul PNL. Ei au fost, sunt şi vor fi profund respectaţi în noul partid. Vasile Blaga va fi profund în explicaţii.”

Premierul desemnat Dacian Cioloş s-a întâlnit miercuri dimineaţa cu liderii PNL pentru discuţii în vederea negocierilor pentru un nou Guvern.

UPDATE: Discuţiile de la sediul PNL s-au terminat, copreşedintele PNL Alina Gorghiu declarând că premierul desemnat încă îşi creionează lista de miniştri.

"Înţeleg că este un dialog pe care îl va avea şi cu ceilalţi lideri de partied parlamentare. Mă bucură deschiderea primului ministru desemnat la dialog, deschiderea de a obţine sprijin parlamentar. Încă lucrează la listă, de ieri a primit mandatul, motiv pentru care domnia sa începe să îşi creioneze lista. Am avut discuţii cu privire la priorităţile noastre din programul de guvernare. Ideea da depolitizare a adiminstraţiei, pentru că altfel îi va fi greu unui Guvern technocrat cu un Parlament plin de pesedişti", a declarat Gorghiu.

PRIM-MINISTRUL DESEMNAT, Dacian Ciolos a discutat cu liderii PNL. Alina Gorghiu: Îi va fi greu unui Guvern tehnocrat cu un Parlament plin de pesedişti