Stația de pompieri Babadag a fost solicitată, în jurul orei 17,00, să intervină pentru scoaterea unei persoane posibil înecate din canalul Enisala. S-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, 5 subofițeri și o barcă pneumatică. La fața locului a așteptat o ambulanță SAJ pentru începerea protocolului de resuscitare. La momentul în care au ajuns pompierii, victima, un bărbat de 67, a fost scos. Manevrele de resuscitare au fost zadarnice, bărbatul fiind declarat decedat de echipajul SAJ.

Forțele ISUTulcea au intervenit în localitatea Slava Cercheză cu un ofițer, patru subofițeri și două motopompe, de la Stația Babadag, pentru extragerea apei din 20 de beciuri. La Sabangia, pompierii de la Tulcea au intervenit pentru scoaterea apei din cinci iar la Enisala  pentru scoaterea apei din trei. Din cauza cresterii nivelului apei de pe carosabil, pe DN22A, km 21, la iesirea din Nicolae Balcescu , circulația rutieră a fost, temporar, întreruptă.

Și în județul Constanța a plouat, în diverse zone, torențial. La Costinești, pompierii de la Tuzla au acționat, cu o autospecială și o motopompă, în subsolul hotelului Forum pentru scoaterea apei care ajunsese la o înălțime de 1 metru. Îar pe DN39, în centru localității Tuzla, circulația a fost întreruptă, la prânz, din cauza ploilor abundente care au inundat șoseaua pe o lungime de peste 500 metri. Traficul a fost deviat de polițiștii de la Rutieră, în timp ce utilajele de la Drumuri Naționale au curățat carosabilul.